Billie voor Fenne

Billie voor Fenne

Een Billie voor Fenne

Fenne werd 12 in september!
Door mijn webshop en winkeltje heb ik helaas te weinig te tijd om heel veel voor mijn kids te naaien maar als ze jarig zijn, moet er toch een zelfgemaakt kledingstuk in het pakje zitten.
Fenne houdt van jeans en broeken en daar hoort een leuke sweater bij. 
Het patroon Billie van zonen 09 wou ik wel eens testen.
Ik koos het patroon met raglanmouw in de grootste maat voor mijn grote 12 jarige! Omdat het een sweater moest zijn nam ik het voor- en achterpand iets breder. Een toppatroon! Voor de beginnende naaister zeker een aanrader!
De stofjes koos ik maar ik wist zeker dat zij er fan zou van zijn. Het printstofje is er eentje van lillestoff (gekocht bij Cas & Nina maar al lang uitverkocht) en de mouwen zijn in  een roos glittersweatstofje.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »