Lena dress voor Bess

Lena dress voor Bess

Een hertjes jurkje voor Bess!

Follow my blog with Bloglovin

Vorige week zag ik dit jurkje enkele keren voorbijkomen op instagram, de lena dress van Wensje. Ik zocht het patroontje op en zag dat het maar tot maatje 116 ging. Zo spijtig want zo mooi en dit zou ook nog voor ons Tille gaan maar die draagt al maat 164 ... Ik wou heel graag het patroontje eens uittesten, ik moest niet lang denken voor wie ik het kon maken: voor Bess, mijn metekindje. Het werd de versie met de korte mouwen voor deze zomer want maatje 80 (de kleinste maat) zit nog wat ruim. Ik koos een stofje, een hertjesstofje in lichtroze. Het stofje kunnen jullie nog in het munt terugvinden bij cas & nina. Ik printte de lena dress af, knipte de stof en na een klein uurtje was het jurkje af. Donderdag mochten we een dagje oppassen en en hebben we haar het jurkje gepast. Het was nog iets te ruim maar was wel supermooi! Dit zal ze vaak dragen deze zomer.

                  

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »