Lotta Skirt en Valentine Shirt voor mezelf!

Lotta Skirt en Valentine Shirt voor mezelf!

Een rok en top voor mezelf gemaakt voor de communie van Witse.

Follow my blog with Bloglovin


Vorige week deed onze Witse zijn communie. Een ideale gelegenheid om nog eens voor mezelf te naaien. Ik koos voor een rok en een top. De Lotta skirt van Compagnie M en de Valentina Shirt uit La Maison Victor. Het moest toch wat feestelijk zijn dus ging ik voor zwart en goud. De zwarte stof met gouden bollen kocht ik bij Bolletjes eend en de gouden glittertricot kocht ik bij Lanalotta, voor de boord nam ik zwarte tricot stof dat ik hier nog liggen. Voor de binnenzijde van de zakjes nam ik hetzelfde stofje als mijn shirt.

Van shirt maakte ik maat 46 en deze zat perfect. Misschien dat ik m volgende keer enkele centimeters langer maak.

 

 

Voor de maat van de rok ben ik afgegaan op de maattabel en koos ik voor de XXL en deze zat heel goed maar voor alle zekerheid naaide ik er wel een knoopsgaten elastiek achteraan in voor moest hij in de toekomst te groot wordt (ik ben op dieet ;-))

 

 

Mijn "gileeke" kocht ik bij next en van schoenen droeg ik mijn zwarte salt water sandals!

Een perfecte combinatie waar ik heel veel complimenten heb over gekregen.

 

Dirksken zijn hemd komt eerstdaags op de blog!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »