Meten is weten

  • Geplaatst op
  • Door titatimi
  • Geplaatst in sweater
  • 0
Meten is weten

Veel te grote trui!

Twee weken geleden ging de eerste naailes van Femma Opwijk door! Ik heb me ingeschreven omdat ik graag eens een kleed op maat voor mezelf te naaien. Om toch al een projectje klaar te hebben, koos ik voor een snel klaar project! Een snel klaar trui voor mezelf :-) Ik koos voor het Omni tempore patroon van Sofillantjes! Het was de bedoeling om voor de kraag te gaan ... Om het een beetje vlot te laten verlopen mat ik mijn borstomtrek en deze kwam overeen met maat XXL. Dit zou wel kunnen kloppen want voorlopig (ik ben volop aan het weight watchen) draag ik nog maat 48. Ik nam het patroon over en knipte de stof in ons café want Dirksken moest gaan werken. Uit het stofje, een jacquard stofje van Froy & Dind, waarvan ik dacht dat ik meer dan genoeg zou hebben, ging de kraag niet uit :-( Geen probleem ik koos wel voor afwerking met boordstof zoals aan de mouwen en onderaan met de binnenzijde van hetzelfde stofje. Tijdens het ineen naaien zag ik dat hij precies al groot uitviel ... Na een uurtje zat de trui in elkaar, een plezier om te naaien. Ik past m en wat ik dacht, bleek waar te zijn! Veel te groot! Maar ik wist direct wie ik er blij mee kon maken en dat al jaren vraagt om is iets voor haar te maken van kleding. Mijn moeke :-) En blij dat ze was! De trui stond haar beeldig ♥

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »