Nore dress voor Tille

Nore dress voor Tille

Het ideale jurkjesmodel voor ons Tille

Enkele weken (of ondertussen misschien al wel maanden) kwam er een nieuw jurkjes patroon van compagnie M: de Nore dress uit en deze keer geen katoen maar een patroon voor een rekstof jurkje! Net wat ons Tille zo graag draagt want dat "spant" niet!

Het patroon gaat maar tot 10 jaar maar daar is mijn 9-jarige (reuze) dochter al lang uit gegroeid maar toch kocht ik het patroontje. Tijdens het maken legde ik het mijn stofje niet tegen de stoflijn maar een centimeter er af en ik verlengde het zowat een 9 cm, voor de rest paste ik niets aan! Het jurkje zat perfect!

Wat een leuk model! Ook voor meisjes met een buikje!

Ik vind het enorm moeilijk om stofjes te combineren maar deze vind ik heel geslaagd en mooi!

Zwaantjes van froy & dind en melée blauwe stof (geen idee meer van waar).

Als boordstof koos ik voor oud roze tricot.

Ondertussen las en zag ik dat er weldra een tiener en volwassen versie aankomt! Daar kijk ik enorm naar uit!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »