Pyjama voor Tille

Pyjama voor Tille

Een pyjama voor Tille

Tille en Bess (mijn metekindje) zijn beste vriendjes ♥ Ik maakte voor Bess een kerstpyjama en Tille wou ook wel zo eentje! Dochter vraagt en moeke maakt! Ik koos een pyjama in twee delen. Het bovenstuk is het patroon van Zonen 09, de billie  (een t-shirt met heel veel verschillende opties), ik koos de raglanversie en als broek koos ik de pyjamabroek van het boek De pyjama party, een boek vol leuke pyjama's! Als stofje koos ik een eva mouton stofje dat ik kocht bij Lelastof als voorpand van het bovenstuk en de mouwen, achterzijde en broek werd zwarte zomerjogging afgewerkt met fuchsia boordstof! Tille is grote fan!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »