Soft cactus hemd voor Dirksken

Soft cactus hemd voor Dirksken

Een hemd voor Dirk

Eén van mijn lievelingsprojecten om te naaien is een hemd. Voor elke "speciale" gelegenheid naai ik dus een nieuw hemd voor Dirk. Omdat hij nogal een grote maat heeft en ik geen patroon vond. Knipte ik een oud hemd helemaal uit elkaar en gebruik ik deze delen nu als patroondelen. Juist naadwaarde bijknippen en dit zou moeten lukken. Toen ik een hemd voor hem voor 't eerst maakte toch wat spannend of het al dan niet zou passen! Maar het paste en was mooi! Omdat hij een grote maat heeft, ben ik ook beperkt in de keuze van stofjes want die moet 140 cm stofbreedte hebben. Heel fijn dat de prachtige Soft cactus collectie die stofbreedte heeft. Ik koos voor dit stofje "we want waves groen"   Een prachtig stofje ♥♥♥ waarmee mijn man blinkte tijdens de communie van Witse.

 

 

 

Reacties

  1. Piasecki kelly Piasecki kelly

    Hallo, zet jij je patroon ook online? Want ook mijn man heeft een grote maar en borstomtrek 120cm en ik vind nergens een patroon.

  2. Soft Cactus Soft Cactus

    Het staat je man super goed! Slim om dat oude hemd als patroon te gebruiken!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »