titatimi naait een julia sweater

titatimi naait een julia sweater

titatimi naait een julia sweater

Julia sweater!

Sinds september organiseer ik om de twee "kreakaffee" bij ons in café. Iedereen die graag naait, breit of haakt is welkom.

Mijn voornemen was om enkel voor mezelf, de kinderen, Dirk of kadootjes te naaien en niet voor mijn webshop. Voor nieuwjaar is dit echter niet gelukt maar vorige week wel dus.

Ik maakte voor Tille een jurkje (later meer daarover) en voor voor mezelf een trui.

Het patroontje van de Julia sweater van Compagnie M is zo leuk om te maken. Op een uurtje zat hij ineen met patroon tekenen en al. Ik maakte m voor het eerst dus maakte ik de simpelste versie om de juiste maat te bepalen. Maar er gaan er zeker nog meer volgen. Hij zit perfect! Het enige wat ik volgende keer misschien ga doen, zijn de mouwen een beetje breder maken. Het stofje dat ik gebruikte is eentje van de collectie van Lily Balou gekocht bij Mondepot enkele maanden geleden.

Ik ben vertrokken om mijn kleerkast en die van de kinderen aan te vullen met heel veel nieuwe zelfgemaakte stukken.

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »