Wij verkopen ons café met woning in Opwijk!

Wij verkopen ons café met woning in Opwijk!

Na 17 jaar café houden, is het tijd voor iets anders, we zijn toe aan een normaler gezinsleven.
Met spijt maar met de mooiste herinneringen sluiten we een deel van ons leven af en maken we een nieuwe start iets verderop in onze straat. We gaan een nieuwe "thuis" bouwen waar nu onze tuin is (Processiestraat 21). Dirk blijft werken als brandweerman en Timi wordt onthaalmoeke maar zo lang het café nog niet verkocht is, blijft alles nog zoals het is! Maar wie weet ben jij of ken jij wel de perfecte kandidaat om ons huis met café (met heel wat mogelijkheden) te kopen.

TE KOOP: instapklare handelswoning café met woning in Opwijk

type half-open bebouwing, gelegen te OPWIJK, Processiestraat 20

kadastraal bekend onder de eerste afdeling, sectie B, als nummer 470-f2,

voor een oppervlakte van 1a70ca

het kadastraal inkomen bedraagt 1663,00 euro

 

VRAAGPRIJS: 325000 euro

vrij bij notariële akte

 

Klik hier voor de link naar immoweb

 

Oppervlakte bebouwd: 170 m²

Oppervlakte bewoonbaar 170 m²

Oppervlakte grond 170 m²

Breedte grond: 11,5 m

Breedte huis 11,5 m

Voorzieningen: elektriciteit, aardgas, stadswater, telefoon, distributie, riolering, internet

Energieprestatiecertificaat: JA EPC waarde 218 kWh/m²

 

LIGGING: Het café en woning situeert zich in het centrum van Opwijk, langs een volledig uitgeruste straat. Goede aansluiting met bushalte, station, scholen en centrum in de onmiddellijke omgeving.

 

BESCHRIJVING:

Kelder: 130 m² volledig onderkelder, met voorraadruimte en bergruimtes, zowel een trap langs de binnenzijde als buitenzijde.

Gelijkvloers: 150 m² verbruikszaal (café), winkeltje (zonder aparte ingang) maar kan ook dienen als vergaderzaaltje, keuken, trappenhuis, koertje met een trap naar de kelder, toiletten voor mannen en vrouwen.

1e verdieping: 110 m² woonkamer met zit- en eethoek, volledig ingerichte keuken en badkamer, wasplaats, bureel en berging.

2e verdieping: 90 m² onder dak, trappenhuis, 4 slaapkamers waarvan 1 zeer ruime, ingebouwde kasten (2 keer 3 meter)

 

GEEN TUIN

 

 

CONSTRUCTIE: Het gebouw werd traditioneel opgetrokken in 1957 en verbouwd in 2001/2002. Volle muren, lokaal baksteenmetselwerk, gekunstelde gevel. Plint in breuksteen en dorpels in blauwe hardsteen. De tussenvloeren zijn opgebouwd in betonnen welfsels, een plafondafwerking in pleisterwerk en vloerafwerking met keramische tegels en laminaat-parket. Het geheel is afgedekt met een zadeldak, voorzien van pannen, met onderdak en isolatie. Houten bakgoten en kroonlijsten, afgewerkt van zink en afvoerbuizen in zink. Het buitenschrijnwerk is in PVC, voorzien van dubbel glas.

 

AFWERKING: Standaard en eenvoudige afwerking binnenin: traditionele bepleisteringen, keramische tegelvloeren, laminaat-parket op 1e en 2e verdieping, houten trappen, marmeren tabletten, vlakke verfbinnendeuren op de 1e en 2e verdieping.

 

COMFORT: Centrale verwarming op basis van aardgas. Ingerichte keuken. Badkamer met ligbad, douche, lavabo en WC. Eén toilet, twee urinoirs en lavabo voor de mannen en twee toiletten met lavabo voor de vrouwen, op het gelijkvloers.

 

Mogelijkheid om een aparte ingang te maken zodat het café en woonhuis afzonderlijk gescheiden zijn.

 

Heb je interesse of kom je graag een kijkje nemen?

sintpauluskaffee@telenet.be

Timi Peeters 0476969420 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reacties

  1. myriam sarens myriam sarens

    Beste,
    Met belangstelling zie ik jullie woning/eigendom als te koop verschijnen. Jullie zetten deze privé te koop? Wanneer je deze eigendom zonder kopzorgen en correct wenst te verkopen mag u mij steeds contacteren. Ik werk zelfstandig en kan zo elke transactie zelf opstarten en opvolgen tot bij de notaris dit in volledig overleg met de eigenaars. Met vriendelijke groeten, Myriam Sarens - Sarens Vastgoed, 0473/51.43.50. Mijn nieuw kantoor is gelegen op de provincialeweg te Lippelo

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »