Blog - Ik ga ervoor! - titatimi
Bij elke bestelling maakt mijn hart een sprongetje!
Ik ga ervoor!

Ik ga ervoor!

Lockdown 2.0
 
De eerste lockdown overviel mij nogal. Heel veel angst, onzekerheid, slecht in mijn vel voelen, bang om vrienden te verliezen omdat we elkaar niet meer konden zien, zeer slecht en weinig slapen, na de eindejaarsfeesten de drukste periode van het jaar met communie, moederdag, ... en nog maar net nieuwe webshop (gelukkig!) maar zouden mijn klanten de weg ook online naar titatimi terugvinden, mijn hoofd zat vol en raakte maar niet leeg!
 
Ik maakte er 't beste van, de webshop draaide goed maar ik modderde maar wat aan, totaal geen structuur. Niet in bestellingen klaarnemen, nieuwe spullen bestellen, mails beantwoorden, pakjes laten afhalen, bestellingen aan huis leveren, sociale media, ... en niet alleen in titatimiland maar ook privé, geen tijd om deftig te koken, de was stapelde zich op, 3 maanden zonder schmink gelopen ... over ontspannen daar spreken we zelfs niet over ...
 
Sinds het einde van de zomer voel ik me beter, goed zelfs. Ik wil groeien met titatimi, niet meer denken als timi met haar klein winkeltje maar timi als onderneemster! Ik ging nooit graag naar school (allé heel graag naar school maar haatte studeren en deed dat dan ook niet) Maar nu volg ik heel wat verschillende cursussen en ik heb al zoveel bijgeleerd en niet alleen over mijn zaak maar ook over mezelf!
 
Vorige vrijdag! BAM! Terug in lockdown!
 
Deze keer wil ik het wel goed aanpakken! Ik ga voor structuur en voor te groeien tijdens deze crisis. Ik maakte vanochtend een hele planning over hoe mijn dagen er tijdens de lockdown zullen uitzien. Niet een hele dag door berichten beantwoorden, pakjes maken en 3 keer per dag bestellingen wegdragen maar werk bundelen, vaste momenten voor sociale media, pakjes maken, middagpauze met af en toe wat ontspanning.
 
Niet enkel werken IN titatimi maar vooral AAN titatimi.
 
Hoe voel jij je bij deze lockdown 2.0?

Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »