Blog - titatimi en kikerviz stellen voor ... printplaatjes! - titatimi
Bij elke bestelling maakt mijn hart een sprongetje!
titatimi en kikerviz stellen voor ... printplaatjes!

titatimi en kikerviz stellen voor ... printplaatjes!

Een hoofd vol ideeën en nieuwe dingen willen ... that's me!

Ik volg op instagram al een tijdje Maxine Stevens met haar Online Product Academy (OPA) en zij had het over digitale producten. Ik stuurde haar een berichtje en ze bevestigde dat dit zelfs voor mij zou kunnen. Ik bedoel daarmee, met een winkel en productenwebshop. Ik stapte ondertussen in de cursus van de "online product academy" en sta te popelen om erin te duiken en er alles over te leren. 

Ik ging aan het denken en op zoek op Pinterest. Ik vond wel iets leuks dat bij titatimi past. PRINTABLES ... PDF's dat jij zelf thuis kan afdrukken en dat "een probleem" oplost, om in weinig woorden te zeggen.

Superleuk ... maar ... ik ben helemaal niet zo goed in grafisch design. Toen dacht ik aan Helga van kikerviz, mijn meest creatieve vriendin. Ik belde haar, legde mijn plan uit en zij zag het ook helemaal zitten. Joehoe! We gingen samenwerken! BLIJ! 

De ideetjes stromen en er komen superleuke dingen aan! Stap voor stap ... hier en daar nog wat technische mankementjes in mijn webshop voor de printplaatjes maar dat wordt snel opgelost.

Wat zijn printplaatjes nu juist?

  • Printplaatjes zijn downloadbare pdf's op A4-formaat
  • Je bestelt ze online en ze zitten onmiddellijk in jouw mailbox
  • Je print ze zelf op een gewone printer
  • Je knipt, kleurt en/of plakt jouw printplaatje

Momenteel hebben we al 2 soorten printplaatjes

1) de caketopper, hanger of plantensteker voor Valentijn maar ook leuk gewoon voor jezelf of voor iemand die je graag ziet.

2) Complimentenkaartjes! Steek een complimentje in de brievenbus van je liefste buurvrouw, onder de ruitenwisser van de auto van je bestie, in de brievenbus van je broer, in de jaszak van je dochter, in de brooddoos van je man, …

We hebben nog heel wat in petto: weekmenu's, trackers, doelen stellen, ik ga op reis en ik neem mee, sintknutsels, ...

Heb jij ook nog leuke "printplaatjes" ideetjes? Laat het dan zeker weten :)

Heb je iets prachtig gemaakt met onze printplaatjes, deel deze dan zeker op jouw socials met de hashtag #printplaatpraat (en tag @titatimi.be en @kikerviz) want dat vinden wij heeeeeel leuk!

 

 

 

 

 

 

 


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »