pineut sangria witte wijn - titatimi
Jij laat mij lachen

pineut sangria witte wijn

€13,95
Mooi rood is niet lelijk. Maar … bij Pineut zijn we toch ook wel he-le-maal gek van witte sangria. Waar de wereldberoemde rode variant iets 100% Spaans heeft, krijg je bij het witte zusje juist dat heerlijke exotische Hello Summer gevoel! De kleurrijke co
1 in stock
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen
Mooi rood is niet lelijk. Maar … bij Pineut zijn we toch ook wel he-le-maal gek van witte sangria. Waar de wereldberoemde rode variant iets 100% Spaans heeft, krijg je bij het witte zusje juist dat heerlijke exotische Hello Summer gevoel! De kleurrijke combinatie van mango, appel en munt duidelijk zichtbaar tegen het gecondenseerde glas, geven je het idee dat je in de tropen zit. Of in Afrika. Zou dat dan tóch door onze duurzame mango uit Burkina Faso komen? Hoe maak je het? De pot of de karaf is gevuld met de perfecte mix van zorgvuldige gekozen ingrediënten. Voeg 700 ml witte wijn toe aan de vruchten. Zet de karaf een half uurtje opzij en laat het fruit zijn werk doen. Tel de seconden af en voeg op het laatste moment bruisend water en wat ijs toe. Jouw sangria blanco is klaar om genoten te worden. Hello summer!

Pssst, wil je je sangria een extra kick geven? Voeg dan een scheutje brandy of triple sec likeur toe. Caramba wat lekker!
 
| Katleen Vanhove 13-12-2020 09:32

Dit is een origineel cadeau om te geven of te krijgen. Omdat je enkel witte wijn hoeft toe te voegen is het snel klaar en kan je het op ieder moment drinken. Top product!!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »