Potje geluk: positief coronapotje - titatimi
Bij elke bestelling maakt mijn hart een sprongetje!

Welkom in de winkel van dinsdag t.e.m. zaterdag 11u tot 18u extra open in december op zondag en maandag 13u tot 18u Zaterdag 25/12 GESLOTEN

Processiestraat 21 in Opwijk

Potje geluk: positief coronapotje

€9,95 €3,98
Gekke tijden he?  We zullen ons allemaal aan de maatregelen moeten houden…. Het doet pijn en is natuurlijk niet leuk, om je lieve familie en vrienden niet kunnen knuffelen, niet kunnen zien.. En de feestdagen komen er weer aan.. Ook dan zullen we waar
1 in stock
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen

Gekke tijden he? 

We zullen ons allemaal aan de maatregelen moeten houden….
Het doet pijn en is natuurlijk niet leuk, om je lieve familie en vrienden niet kunnen knuffelen, niet kunnen zien.. En de feestdagen komen er weer aan.. Ook dan zullen we waarschijnlijk rekening moeten houden met de gestelde maatregelen.. Maar, je wilt je geliefdes toch laten weten dat je aan ze denkt.. En daarom heb ik iets nieuws bedacht:
 EEN POSITIEF CORONA-POTJE 

Een potje, vol met mooie kaartjes waarmee je jezelf of iemand anders opfleurt en een hart onder de riem steekt. Kaartjes met mooie spreuken die je iemand kunt sturen, waarmee je diegene laat weten dat je aan hem of haar denkt.  Of kaartjes voor aan een bosje bloemen, aan een flesje wijn, of aan een cadeautje. Kaartjes voor in een envelopje, waar je op de achterzijde je eigen boodschap kan schrijven, en vervolgens per post kan sturen. Of hang de kaartjes op, met een punaise op een prikbord, met een magneetje aan de koelkast, om jezelf positiviteit te geven. 

Denk aan spreuken zoals:
‘’ Omdat ik je zo lief heb, blijf ik nu even op afstand ‘’
‘’ Ik ben besmet met het ‘ik-denk-aan-jou’ virus ‘’
‘’ Samen staan we sterk ‘’
‘’ Ik heb je lief ‘’

Ieder potje bevat 50 kaartjes met de mooiste wensen. Ook al kun je je geliefdes nu niet zien, op deze manier laat je ze weten dat je aan hun denkt.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »