Potje geluk: receptendoosje - titatimi
Bij elke bestelling maakt mijn hart een sprongetje!

Welkom in de winkel van dinsdag t.e.m. zaterdag van 11u tot 18u

Potje geluk: receptendoosje

€12,95
Liefde gaat door de maag! En lekkere recepten zijn er om te bewaren! Dit leuke receptendoosje van Potje Geluk zit boordevol invulkaartjes en kaartjes met quotes waarmee je jezelf, of iemand anders kunt verrassen. In het doosje zitten 30 A6 invulkaartje
2 in stock
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen

Liefde gaat door de maag! En lekkere recepten zijn er om te bewaren! Dit leuke receptendoosje van Potje Geluk zit boordevol invulkaartjes en kaartjes met quotes waarmee je jezelf, of iemand anders kunt verrassen.

In het doosje zitten 30 A6 invulkaartjes, die super leuk zijn vormgegeven, en waarop je je allerlekkerste recepten kunt schrijven, of favoriete recepten van iemand anders op kunt schrijven. Daarnaast zitten er verschillende leuke kleine kaartjes bij met leuke quotes, die je weer kunt gebruiken als klein wenskaartje of als cadeaulabel. Achterop deze kaartjes kun je een persoonlijke boodschap schrijven. De allerlekkerste recepten kun je dus opschrijven en bewaren in dit mooie doosje. Maar weetje wat ik ook leuk vindt? De kaartjes uitdelen aan mensen die je lief hebt, waarop ze hun favoriete recept kunnen schrijven en je deze ingevulde kaartjes ook weer kunt bewaren in dit handige doosje.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »