Potje geluk: terugblik en vooruitblikdoosje - titatimi
Bij elke bestelling maakt mijn hart een sprongetje!

Welkom in de winkel van dinsdag t.e.m. zaterdag van 11u tot 18u

Processiestraat 21 in Opwijk

Potje geluk: terugblik en vooruitblikdoosje

€12,95 €5,18
Een nieuw jaar, betekent nieuwe kansen om de beste versie van jezelf te creëren! Maar voordat we het ene jaar afsluiten, en aan een nieuw jaar beginnen, vind ik het altijd wel een mooi moment om het afgelopen jaar te reflecteren. Denk bijvoorbeeld aan de
3 in stock
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen

Een nieuw jaar, betekent nieuwe kansen om de beste versie van jezelf te creëren! Maar voordat we het ene jaar afsluiten, en aan een nieuw jaar beginnen, vind ik het altijd wel een mooi moment om het afgelopen jaar te reflecteren. Denk bijvoorbeeld aan de hoogtepunten en dieptepunten van het afgelopen jaar, de mooiste momenten maar ook de minder mooie momenten en lessen waarvan je geleerd hebt. En als je het afgelopen jaar gereflecteerd hebt, is het tijd om vooruit te blikken op het nieuwe jaar. Mooie doelen en goede voornemens te maken, waar je heel gelukkig van wordt!
Dit terugblik- en vooruitblik doosje van Potje Geluk bevat 20 A6 invulkaarten en 10 kleinere invulkaarten én kaartjes met leuke quotes. Deze kaartjes leuke quotes zijn weer leuk te gebruiken als cadeaulabel of wenskaart, waarmee je iemand kunt verrassen!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »