Studio Schatkist zeep: Bedankt het WAS echt geweldig zwart/wit - titatimi
Bij elke bestelling maakt mijn hart een sprongetje!

Winkel open in augustus van woensdag t.e.m. zaterdag van 11u tot 18u zondag, maandag en dinsdag GESLOTEN webshop 7/7 open!

Processiestraat 21 in Opwijk

Studio Schatkist zeep: Bedankt het WAS echt geweldig zwart/wit

€6,95
Bedankt, het was echt geweldig! Hou jij ook zo van de geur van pas gewassen wasgoed? Dan word jij helemaal blij van deze zeep! Deze heerlijk licht en fris geparfumeerde blok zeep van 100 gram zal niet misstaan in de badkamer, keuken of het toilet. W
2 in stock
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen

Bedankt, het was echt geweldig!

Hou jij ook zo van de geur van pas gewassen wasgoed? Dan word jij helemaal blij van deze zeep! Deze heerlijk licht en fris geparfumeerde blok zeep van 100 gram zal niet misstaan in de badkamer, keuken of het toilet.

Wil je iemand verrassen? Met dit blok zeep geef jij letterlijk een glimlach kado! Op het zeepje staat namelijk een vrolijk, lachend gezichtje. Maar je zult ook een glimlach toveren op het gezicht van de ontvanger door de vrolijke verpakking met een woordgrapje erop. Achterop de verpakking is er ruimte voor een persoonlijke tekst: zo maak jij je kado nog persoonlijker. Een super origineel cadeautje, al zeggen we het zelf!

In 'bedankt, het was echt geweldig' is het woordgrapje wassen: dus deze zeep is perfect om je mee te wassen! Daarnaast hebben we deze verpakking speciaal ontworpen om te geven als er afscheid wordt genomen. Neemt je kind afscheid van de peuterspeelzaal? Of van het kinderdagverblijf? Of wil je de meester of juf van je kids bedanken voor het afgelopen schooljaar? Of wil je je stagebegeleider bedanken voor alles? Of neem je afscheid van je werk? Ga je met pensioen? Of wil je gewoon iemand bedanken voor de leuke tijd? Geef dan dit leuke zeepje en vergeet niet een lief afscheidstekstje achterop te schrijven!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »