Studio stationery School planner Wild & cute - titatimi
Jij laat mij lachen

Studio stationery School planner Wild & cute

€19,95
- 17,6 x 25 cm - Hardcover - 192 pagina's (96 vel 100 grams papier) - school planner, jaarplan, notes - 3 stickerpagina's en pocket achterin - Super te combineren met tabbladen
1 in stock
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen

- 17,6 x 25 cm
- Hardcover
- 192 pagina's (96 vel 100 grams papier) - school planner, jaarplan, notes
- 3 stickerpagina's en pocket achterin
- Super te combineren met tabbladen

 

Let's add some structure! Met deze heerlijke planner gaat dat zeker lukken. Het geweldige ongedateerde planning systeem dat je kent van onze My Pink Planner en de My Green Planner is er nu ook voor je opleiding. Deze geweldige planner is net als de My Pink Planner een grote en vrij invulbare stickerplanner!! Met veel ruimte om al je activiteiten en taken te plannen, veel ruimte om aantekeningen te maken en heel veel stickers om het plannen nog leuker te maken! Dit boek heeft aan de ene kant een planner pagina en aan de andere kant veel ruimte voor je to do's en memo's.

Je kunt op elk moment van het jaar beginnen, aangezien de planner vrij invulbaar is en we al 3 pagina's met plannerstickers (met veel roze en goud!) speciaal voor jou hebben toegevoegd! Vind alle maanden, weken, weeknummers en nog veel meer stickers en begin meteen met plannen!

Voor deze Undated Planner hebben we gekozen voor een cover die voorzien is van goud metallic en zwarte flock. Deze planner is zeer aaibaar!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »