Tiny Magic: CarPet met PLASTIC CARS verschillende prints - titatimi
Bij elke bestelling maakt mijn hart een sprongetje!

Welkom in de winkel van dinsdag t.e.m. zaterdag 11u tot 18u! Zondag OPEN van 11u tot 13u (tot eind juni) maandag GESLOTEN! Webshop 7/7 OPEN

Processiestraat 21 in Opwijk

Tiny Magic: CarPet met PLASTIC CARS verschillende prints

€30,00
Het is volledig handgemaakt en een unieke geregistreerde speelmat. Aan de binnenkant vind je stof met een kruispuntpatroon van straten (waaronder prachtig gedetailleerde wegen, huizen en zelfs kleine auto's). Aan de andere kant een funky kleurrijke stof.
1 in stock
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen

Het is volledig handgemaakt en een unieke geregistreerde speelmat. Aan de binnenkant vind je stof met een kruispuntpatroon van straten (waaronder prachtig gedetailleerde wegen, huizen en zelfs kleine auto's). Aan de andere kant een funky kleurrijke stof. De kleine plastic autootjes die bij de speelmat worden geleverd, hebben schattige kleine lachende gezichtjes.

Deze kleine speelmat bevat 3 auto's en is handgemaakt. Het materiaal is Oeko-Tex katoenweefsel. De print aan de binnenkant is heldergroen en blauw met brandweerwagens, dino's, ...

Het is 14 cm x 7 cm x 4,5 cm. Opgeklapt is het 28 cm x 32 cm.

Waarschuwing * Laat baby's of peuters niet spelen zonder toezicht van een volwassene.

Wanneer je maar wilt kun je 1 van de 2 steken tussen de houders ongedaan maken om er een grotere auto in te plaatsen !!!

Al onze producten zijn gepatenteerd!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »