Miek in vorm Invulboek || De klas van juf/meester A5 - titatimi
Bij elke bestelling maakt mijn hart een sprongetje!

Welkom in de winkel van dinsdag t.e.m. zaterdag 11u tot 18u extra open in december op zondag en maandag 13u tot 18u Zaterdag 25/12 GESLOTEN

Processiestraat 21 in Opwijk

Miek in vorm Invulboek || De klas van juf/meester A5

€16,95 €6,78
Een superleuk invulboek om kado te geven aan de juf of meester. Om de juf/ meester mee te verrassen op Juffen- & Meesterdag of om te geven aan het einde van het schooljaar. Een mooi aandenken aan zijn/ haar klas. Met dit toffe invulboek hebben alle kin
3 in stock
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen

Een superleuk invulboek om kado te geven aan de juf of meester. Om de juf/ meester mee te verrassen op Juffen- & Meesterdag of om te geven aan het einde van het schooljaar. Een mooi aandenken aan zijn/ haar klas.

Met dit toffe invulboek hebben alle kinderen in de klas de mogelijkheid om twee pagina's in te vullen. Net als een vriendenboekje.

Op de 1e pagina kunnen er weetjes over de klas worden ingevuld daarna kunnen er 35 kinderen in schrijven en vervolgens is er nog op 5 pagina's ruimte voor leuke herinneringen aan de juf/ meester.  Een mooie tekst, een foto of een tekening. 

Op iedere dubbele pagina kan een kind invullen wat hij/ zij leuk vindt aan de juf/ meester, wat het allerleukste was dit jaar en welke momenten zij samen beleefd hebben. Op de achterkant van het boek vind je ook nog een toffe quote! Door de stevige kaft & ringband blijft het boek goed open liggen als je wilt schrijven.

Formaat: A5 (14,8 cm x 21 cm)
Aantal pagina's: 80
Overig: hardcover wire-O gebonden

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »