White as Snow
Dit is er eentje met een twist. En wat voor twist. In Duitsland zijn ze er jaloers op. Witte wijn op smaak gebracht met amandelen, rozijnen, kaneel, kruidnagel en gember.
Hoe maak je het?
- Vul de karaf met de wijn. Zet opzij voor 12 uur.
- Filter door een fijne zeef en verwarm de drank in een pannetje, zonder te koken.
- Serveer, en warm jezelf lekker op.
Productspecificaties
Ingrediënten:krenten (45%), AMANDELEN (22%), vlierbloesem (15%), kaneel, citroenschijf, gember en kruidnagel
Zelf toevoegen:witte wijn
Beknopte instructie:vul de karaf aan met wijn of appelsap en laat het intrekken, filter door een zeef en warm het op in een pannetje
Netto gewicht:65 g
Voedingswaarde:energie: 1614 kJ / 386 kcal, vetten: 13 g, waarvan verzadigd: 1,5 g, koolhydraten: 46 g, waarvan suikers: 38 g, eiwitten: 10 g, zout: 0,05 g