Pot vol liefde: Pot Vol Dankbaarheid - titatimi
Jij laat mij lachen

Pot vol liefde: Pot Vol Dankbaarheid

€26,95
Pot Vol Dankbaarheid - voor een gelukkiger en lichter leven Wil je meer genieten en minder stressen? Wil je een lichter en gelukkiger leven? Wil je meer plezier halen uit alledaagse dingen? Uit onderzoek blijkt dat dankbaarheid bijdraagt aan geluk en
2 in stock
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen

Pot Vol Dankbaarheid - voor een gelukkiger en lichter leven 

Wil je meer genieten en minder stressen? Wil je een lichter en gelukkiger leven? Wil je meer plezier halen uit alledaagse dingen? Uit onderzoek blijkt dat dankbaarheid bijdraagt aan geluk en een meer vreugdevol leven. Door dankbaarheid te beoefenen leer je om je open te stellen voor dit geluk en om de mooie dingen te zien en te ervaren. 

Met deze pot vol dankbaarheid krijg je 25 kaartjes als geheugensteuntjes om je te helpen om dankbaarheid te beoefenen. Deze kaartjes kun je ergens een mooi plekje geven met het bijgeleverde houdertje. Daarnaast zit er een blocnote bij waarbij je dagelijks op kunt schrijven waar je dankbaar voor bent en dit kunt bewaren in de pot. 

Zo oefen je elke dag dankbaarheid. En je kunt op mindere dagen een van de blaadjes die je met dankbaarheid hebt gevuld eruit kunnen halen om je eraan te herinneren waar je allemaal dannkbaar voor kunt zijn. 

Het beoefenen van dankbaarheid zorgt voor​:

  • Je voelt je gelukkiger

  • Wordt productiever

  • Krijgt betere relaties 

  • Positieve mindset

  • Leeft vanuit overvloed 

  • Meer veerkracht

 

Kun je dankbaarheid oefenen dan? 

Ja zeker! En elke dag wanneer je hiermee aan de slag gaat, zie je steeds meer dingen om dankbaar voor te zijn. Het is een soort spier die je traint. De dankbaarheidsspier.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »