The big gifts: Serveerplank - Kerst - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt

Win elke woensdag in december een kadobon twv 50 euro! Gewoon een bestelling plaatsen ♥

Extra open! zondag 15/12 van 13u30 tot 17u en maandag 16/12 van 13u30 tot 20u30 Processiestraat 21 in Opwijk

The big gifts: Serveerplank - Kerst

€19,95
top kerstcadeau!
Op voorraad
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen
Artikelnummer: Serveerplank kerstboom 'kerst'

Als je lang wilt genieten van je rubberwood Serveerplank – Kerst, is het belangrijk om goed voor het onderhoud en gebruik ervan te zorgen. Eén van de belangrijkste tips om vetvlekken te vermijden, is om de plank geheel te bestrijken met paraffineolie of plantaardige tafelolie. Zo voorkom je dat het hout vlekkerig wordt en blijft je plank er als nieuw uitzien.

Daarnaast is het belangrijk om de plank na gebruik goed te reinigen. Spoel de plank af met warm water en zorg ervoor dat deze niet in het water blijft liggen. Vervolgens kun je de plank afvegen en in een verticale positie laten drogen. Hierdoor voorkom je dat er vocht in het hout trekt en dat de plank gaat vervormen.

Het is belangrijk om te benadrukken dat de borrelplank niet vaatwasserbestendig is. Dit kan ervoor zorgen dat de plank beschadigd raakt of zelfs kromtrekt. Het is daarom belangrijk om de plank met de hand af te wassen en goed te drogen.

Tot slot is het goed om te weten dat de Serveerplank – Kerst van rubberwood foodsafe is. Dit betekent dat je zonder zorgen voedsel op de plank kunt snijden. Bovendien is het hout bestand tegen sterke en scherpe messen, waardoor de plank niet snel zal splinteren, schilferen of vervormen. Kortom, met een beetje liefde en aandacht gaat je rubberwood borrelplank jarenlang mee.

Foodsafe
Rubberwood
Veilig
Bestand tegen sterken en scherpe messen
Splinter, schilfert en vervormt niet
Niet vaatwasser bestendigd 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »