Studio Schatkist: totebag snoepjes - titatimi
Jij laat mij lachen

Studio Schatkist: totebag snoepjes

€17,95
totebag met sleutelhanger
2 in stock
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen

Hou jij van snoepjes? Hou jij van tassen? Dan word jij helemaal blij van deze canvas tas! Wat is er nou leuker om over straat te lopen met een tas met allemaal heerlijke snoepjes erop? I think it's sweet!

Wil je jezelf of iemand anders verrassen met deze geweldige 100% katoenen tas? De tas is stevig en voorzien van een zwart-wit patroon van snoepjes en je krijgt er een bijpassende sleutelhanger van acrylaat bij in de vorm van een kabelspekje. De kleur van de sleutelhanger matcht perfect met het fuchsia roze labeltje aan de tas. 

De verpakking om de tas hebben we speciaal ontworpen om het als cadeautje weg te kunnen geven aan iemand die je in het zonnetje wil zetten. Achterop kun je aankruisen wat je tegen iemand wil zeggen, bijvoorbeeld you're a sweet friend (je bent een lieve vriendin), you're a sweet teacher (je bent een lieve juf of leerkracht), you're a sweet colleague (je bent een lieve collega) of you're a sweet person (je bent een lief persoon). Wil je liever zelf iets bedenken? Schrijf het dan op de stippellijntjes. En vergeet niet nog een persoonlijke tekst te schrijven op de lijntjes daaronder.

Het woordgrapje zit 'm in 'sweet'. Dat betekent lief of zoet en 'sweets' betekent snoepgoed.

Wie zet jij in het zonnetje? De juf van je kinderen? Of de onderwijsassistente? Je eigen leerkracht? Je collega? Je vriendin? Je moeder? Je zus? Of hou je hem liever zelf?

Wil je helemaal creatief gaan, dan kun je de snoepjes ook gaan inkleuren met bijvoorbeeld textielstiften!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »