Zoedt omlegkalender week 2022 - titatimi
Bij elke bestelling maakt mijn hart een sprongetje!

Welkom in de winkel van dinsdag t.e.m. zaterdag van 11u tot 18u

Processiestraat 21 in Opwijk

Zoedt omlegkalender week 2022

€10,95
Deze overzichtelijke omlegkalender 2022 geeft je een duidelijk overzicht van al je afspraken. Je hebt 2 weken in 1 overzicht. Noteer verjaardagen, al je afspraken en uitjes en belangrijke reminders. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht. Inhoud van
3 in stock
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen

Deze overzichtelijke omlegkalender 2022 geeft je een duidelijk overzicht van al je afspraken. Je hebt 2 weken in 1 overzicht. Noteer verjaardagen, al je afspraken en uitjes en belangrijke reminders. Zo heb je altijd een duidelijk overzicht.

Inhoud van de weekkalender

Voorin de kalender zit een jaaroverzicht van 2022 en 2023, per week zijn de weeknummers en feestdagen aangegeven. Ook zit er een overzicht in van de adviesdata van de schoolvakanties en ruimte voor notities. In één overzicht zie je 2 weken, per bladzijde een week. Ook staat er een overzicht van de maand, een leuke quote en onderin wat ruimte voor notities. De omlegkalender heeft een kartonnen achterkant bedrukte met een leuk stippen patroon. Je kunt de omlegkalender neerzetten of ophangen. Het formaat van de omlegkalender is 21x34 cm en heeft een zwarte wire-O.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »