zoete groetjes bedanken - titatimi
Bij elke bestelling maakt mijn hart een sprongetje!

Welkom in de winkel van dinsdag t.e.m. zaterdag van 11u tot 18u

Processiestraat 21 in Opwijk

zoete groetjes bedanken

€9,95
Dankbaarheid, één van de belangrijkste kwaliteiten die een mens kan bezitten. We hebben allemaal wel mensen rondom ons die we niet vaak genoeg kunnen bedanken voor alles wat ze voor ons betekenen. We doen dat te weinig, dankbaarheid tonen. Wacht niet lang
1 in stock
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen

Dankbaarheid, één van de belangrijkste kwaliteiten die een mens kan bezitten. We hebben allemaal wel mensen rondom ons die we niet vaak genoeg kunnen bedanken voor alles wat ze voor ons betekenen. We doen dat te weinig, dankbaarheid tonen. Wacht niet langer om de persoon die voor jou altijd klaarstaat te bedanken. Bedank ze met een wensdoosje vol zoetigheid. Want dat wensen we ze allemaal toe. Een leven vol zoetigheid!

GEWICHT 300 g
AFMETINGEN 20 × 8 × 2 cm

De mengelingen kunnen steeds verschillen van samenstelling. Soms zijn er producten uit stock waardoor Zoete groetjes genoodzaakt is om deze te vervangen door andere soorten confiserie. En soms hebben ze gewoon eens zin in iets anders. Hoe dan ook, we maken er elke keer weer een heerlijke mengeling van!

Hoewel de mengeling kan veranderen raakt zoete groetjes nooit aan het kwaliteitslabel en garanderen zij 1 constante; kwaliteit!

Al de snoepdoosjes kunnen sporen van gluten, tarwe, melk en soja bevatten.

| Isabelle 14-07-2021 14:02

Lekkere snoepjes! Heel leuk cadeautje!

5 sterren op basis van 1 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »