Blog - Ik ging mij is even zetten .... - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Ik ging mij is even zetten ....

Ik ging mij is even zetten ....

Ik ging mij is even zetten … en keek is even achter mij!
 
Een droom van een titatimi jaar! Structuur en consistentie waren sowieso de sleutels tot mijn succes! Mijn haat liefde relatie met sociale media werd een schoon liefdesverhaal! Ik postte dagelijks wat er zich in titatimiland afspeelde, de nieuwste producten, heel veel struggles, achter de schermen hoe ‘t er echt aan toe goed en niet enkel rozengeur en maneschijn. Want helaas dat is het niet! Dat hoeft ook niet. Ik wil het wel graag met je delen. Dat is zeker ook een deeltje van mijn succes! Laten zien hoe ‘t ondernemen er echt aan toe gaat! Taboe van graag veel geld te willen verdienen doorbreken, dat het vaak 100 ballen tegelijk in de lucht houden is, dat het ook heel vaak zeer eenzaam is! Want dat is het soms! Beslissingen nemen, niet kunnen reflecteren, vermoeidheid, tranen, angst, …
 
Veel angst en twijfel: bang om ziek te worden, dat ik de weken waarin ik mijn jaar moet maken niet zou kunnen opendoen. Ik heb me 7 weken opgesloten, zonder iemand van vrienden te zien, op een enkele uitzondering na! Voor iemand als mij, die met alle passie van de wereld met plezier van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat wil werken maar wel oplaadt van vrienden om zich heen om de volgende dag met evenveel goesting terug te knallen, kan ik u zeggen, november en december waren hier verdomd moeilijk! Mijn humeur was vaak onder nul en tijdens de pakjes maken, vloeiden er al wel eens tranen.
 
Toch kijk ik terug op fantastische 7 weken want ik mocht zoveel klanten helpen met het perfecte kado, ik probeerde zo goed als mogelijk op al jullie berichtjes te antwoordden, problemen met kapotte pakjes op te lossen, ik leerde weer heel wat nieuwe mensen kennen en genoot van volle teugen van de complimenten ik kreeg van mijn winkel, hoe handig en goed mijn webshop ineen steekt, hoe klanten uitkijken naar mijn stories op sociale media, …Daar maakt mijn hart niet 1 sprongetje maar 1000 sprongetjes van!
 
Ik wil 2022 graag in gaan zonder verwachtingen want dan kan het alleen maar nog beter worden. Doe wat je graag doet en omring je enkel met mensen die jou energie geven en die jou nemen zoals jij echt bent. En die laatste zin … die ga ik zelf heel goed onthouden

Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »