Verzenden & retourneren

Wij werken samen met Myparcel en B-post voor onze pakketjes. Je zal dus een mail ontvangen van Myparcel wanneer je pakketje onderweg is. We verzenden binnen de 48 uur op weekdagen.

Als je voor verzending kiest, zal je altijd een track-en-trace code ontvangen zodat je de zending kan volgen. Je ontvangt deze code als de pakjes in het verdeelcentrum gesorteerd zijn. Het is dus normaal dat je e-mail van Myparcel wat later komt dan de afrondings e-mail van de webshop.

LET OP! Gebruik je de B-post app? Deze geeft foutieve informatie. De app ziet je pakketje als verzonden op het moment dat wij etiketten afdrukken. Dit doen we in grote hoeveelheden, dus vaak een hele tijd voor je pakketje klaar is.

We zorgen er steeds voor dat je producten zorgvuldig verpakt worden, zodat ze niet beschadigd kunnen geraken onderweg. Ondervind je toch problemen? Neem foto’s van je producten en verpakking en mail het door naar [email protected]

Tarieven:

  • Verzending met track-en-trace binnen België: € 5.95
  • Verzending met track-en-trace naar Nederland: € 8.95


bij thuis afhaling: geen verzendingskosten

bij thuis afhaling of thuislevering in Opwijk: geen verzendingskosten

kadobon: geen verzendkosten (let op! deze verzending is niet verzekerd)

enkel wenskaartjes maximum 10: 2,5 euro (let op! deze verzending is niet verzekerd dus indien je wenst dat we de verzending kunnen traceren, kies je best voor pakketpost)