Verzenden & retourneren - titatimi
Jij laat mij lachen

Verzenden & retourneren

Wij werken samen met Myparcel en Bpost voor onze pakketjes. Je zal dus een mail ontvangen van Myparcel wanneer je pakketje onderweg is. We verzenden binnen de 48 uur op weekdagen.

Als je voor verzending kiest, zal je altijd een track-en-trace code ontvangen zodat je de zending kan volgen. Je ontvangt deze code als de pakjes in het verdeelcentrum gesorteerd zijn. Het is dus normaal dat je e-mail van Myparcel wat later komt dan de afrondings e-mail van de webshop.

We zorgen er steeds voor dat je producten zorgvuldig verpakt worden, zodat ze niet beschadigd kunnen geraken onderweg. Soms loopt 't wel eens mis, helaas.  Ondervind je toch problemen? Neem foto’s van je producten en verpakking en mail het door naar [email protected] dan zoek ik naar een oplossing.

Tarieven:

  • Verzending met track-en-trace binnen België: € 6,95 naar een thuis/werkadres
  • Verzending met track-en-trace binnen België: € 5,95 naar een afhaalpunt
  • Verzending met track-en-trace naar Nederland: € 9.95
  • GRATIS VERZENDING VANAF 60 euro


bij afhaling in de winkel: geen verzendingskosten

enkel wenskaartjes maximum 10: 3,5 euro (let op! deze verzending is niet verzekerd dus indien je wenst dat we de verzending kunnen traceren, kies je best voor pakketpost) Kies je enkel tot 10 wenskaartjes verzenden (2,5 euro). Deze verzendmethode is niet traceerbaar en moest deze niet aankomen, kunnen wij niet nagaan waar jouw pakje zich bevindt. Deze verzending is op eigen risico en niet verzekerd bij verlies bij verzending.

Retourneren

Niet tevreden, geld terug. Denk er wel aan deze via mail ([email protected]) te melden met reden van terugzending en uw gegevens voor terugstorting. Kosten van retourzendingen komt voor rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald. Het artikel dat je retourneert, is uiteraard ongeschonden en zit nog in de originele verpakking en dit binnen de 14 dagen. Klantgegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Je kan je retourpakket retourneren via de post of een koerier.

 

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »