Algemene voorwaarden

Als u een bestelling plaatst bij titatimi dient u kennis te nemen met de verkoopsvoorwaarden die hieronder beschreven staan.
Voor verdere vragen kan u steeds mailen naar [email protected]

Alle prijzen zijn in euro, inclusief 6% of 21% BTW en exclusief verzendingskosten.
 

Verzendingskosten 

Verzenden in België:
5,95 euro verzendingskosten
vanaf 80 euro: gratis verzenden

bij thuis afhaling: geen verzendingskosten

Verzenden naar Nederland:
8,95 euro verzendingskosten
vanaf 100 euro: gratis verzenden

bij thuis afhaling of thuislevering in Opwijk: geen verzendingskosten

kadobon: geen verzendkosten (let op! deze verzending is niet verzekerd)

enkel wenskaartjes: 2,5 euro (let op! deze verzending is niet verzekerd dus indien je wenst dat we de verzending kunnen traceren, kies je best voor pakketpost)

Je kan kiezen tussen verschillende betalingsmogelijkheden.

Als de betaling ontvangen is, wordt de bestelling zo snel mogelijk, uiterlijk binnen de 3 werkdagen verstuurd.

Voorraad:

De verkoop van de stenen winkel gaat steeds voor. Als er op hetzelfde moment een bestelling geplaatst wordt in de webshop en de winkel. Maar dan zoek ik voor een oplossing of stort ik 'r bedrag terug.

titatimi kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging van de artikelen tijdens de verzending via de post.

Niet tevreden, geld terug. Denk er wel aan deze via mail ([email protected]) te melden met reden van terugzending en uw gegevens voor terugstorting. Kosten van retourzendingen komt voor rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald. Het artikel dat je retourneert, is uiteraard ongeschonden en zit nog in de originele verpakking en dit binnen de 14 dagen. Klantgegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden.

titatimi is niet verantwoordelijk voor schade of letsel bij fout gebruik van haar producten.

Kleuren en prints weergegeven op de website kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Let op! De brooddozen, fruitdoosjes en drinkbekers van Mepal mogen zonder bedrukking WEL in de vaatwas. MET bedrukking NIET! Dan is het mogelijk dat de vinyl eraf gaat! Gewoon afwassen in een sopje met een vaatdoek zeker mogelijk! Met een schuursponsje niet!

Iets niet duidelijk?

Timi Peeters 
0476/969420