Algemene voorwaarden titatimi - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt

GRATIS verzending of een GRATIS kadootje vanaf 20 euro!*

*gratis verzending bij pakjes die moeten verzonden worden en een kadootje voor bestellingen die worden afghaald in de winkel.

Algemene voorwaarden titatimi

Als u een bestelling plaatst bij titatimi dient u kennis te nemen met de verkoopsvoorwaarden die hieronder beschreven staan.
Voor verdere vragen kan u steeds mailen naar [email protected]

De webwinkel titatimi is eigendom van Timi Peeters De maatschappelijke zetel ligt in de Processiestraat 21 1745 Opwijk en is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer BE0639.975.613 Email-adres: [email protected] - website: www.titatimi.be
Alle prijzen zijn in euro, inclusief 6% of 21% BTW en exclusief verzendingskosten.
 

Verzendingskosten 

Verzenden in België:
• 5,95 euro verzendingskosten naar je thuis of werk

• 4,95 euro naar een afhaalpunt

gratis verzending vanaf 49,95 euro

Verzenden naar Nederland:
• 6,95 euro verzendingskosten naar je thuis of werk

gratis verzending vanaf 75 euro

Wij werken samen met Myparcel en Bpost voor onze pakketjes. Je zal dus een mail ontvangen van Myparcel wanneer je pakketje onderweg is. We verzenden binnen de 3 dagen.

Als je voor verzending (4,95/5,95 euro) kiest, zal je altijd een track-en-trace code ontvangen zodat je de zending kan volgen. Je ontvangt deze code als de pakjes in het verdeelcentrum gesorteerd zijn. Het is dus normaal dat je e-mail van Myparcel wat later komt dan de afrondings e-mail van de webshop.

LET OP! Gebruik je de Bpost app? Deze geeft foutieve informatie. De app ziet je pakketje als verzonden op het moment dat wij etiketten afdrukken. Dit doen we in grote hoeveelheden, dus vaak een tijdje voor je pakketje klaar is.

We zorgen er steeds voor dat je producten zorgvuldig verpakt worden, zodat ze niet beschadigd kunnen geraken onderweg. Ondervind je toch problemen? Neem foto’s van je producten en verpakking en mail het door naar [email protected] 

Kies jij voor verzenden naar een postpunt of was jij niet thuis op het moment van levering en ligt jouw pakje in het postkantoor? Zorg er dan voor dat je het op tijd gaat afhalen. Ga je het niet op tijd afhalen dan wordt het terug verzonden naar titatimi. Wil jij dan dat ik het nogmaals verstuur? Dan betaal jij opnieuw verzendingskosten alvorens titatimi het nogmaals opstuurt. Vergeet het dan volgende keer niet af te halen. Wil jij het niet betalen dan kan je kiezen om het bij titatimi af te halen.

Tarieven:

  • Verzending met track-en-trace binnen België: € 5,95 naar een thuisadres
  • Verzending met track-en-trace binnen België: € 4,95 naar een afhaalpunt
  • Verzending met track-en-trace naar Nederland: € 6,95


bij afhaling in de winkel: geen verzendingskosten


kadobon: geen verzendkosten (Deze zit na enkele minuten in je mailbox)

Betaling

De betaling van je bestelling gebeurt via het systeem van betaalprovider Mollie.

Je kan kiezen tussen verschillende betalingsmogelijkheden.

Kadobonnen zijn 1 jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Na deze datum is het niet meer mogelijk om de bon te gebruiken in de winkel of webshop.

Prijzen en productinformatie

De verkoopsprijzen op de website worden vermeld in euro en zijn inclusief BTW maar exclusief verzendingskosten. De verkoopster heeft het recht de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd na je aankoop een product wordt afgeprijsd, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil.

De verkoopster doet haar uiterste best om productomschrijvingen en fotomateriaal zo duidelijk en correct mogelijk te plaatsen. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen) zijn altijd indicatief en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Je kan steeds bijkomende uitleg krijgen over het aanbod door een mailtje te sturen.


Als de betaling ontvangen is, wordt de bestelling zo snel mogelijk, uiterlijk binnen de 3 werkdagen verstuurd.

 

Jarig en ingeschreven op de nieuwsbrief? Alvast HOERA!

Dan krijg je een kadobon van 5 euro van titatimi bij een minimumbedrag van 20 euro.

Bestelling

Nadat je je bestelling geplaatst hebt, krijg je een automatische e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht er een foutje in het voorraadsysteem zijn geslopen en er is een artikel toch niet meer op voorraad, krijg je daar zo snel mogelijk bericht van.

Is het een deeltje van je bestelling dan zal titatimi het item bestellen voor de klant indien gewenst en stuur ik je bestelling in samenspraak met de klant in 1 keer op. Wil je het eerste deel toch sneller, dan stort titatimi het bedrag van de ontbrekende items terug zodat de klant deze opnieuw kan bestellen als hij ze daarna opnieuw zou willen.

De verkoop van de stenen winkel gaat steeds voor. Als er op hetzelfde moment een bestelling geplaatst wordt in de webshop en de winkel. Maar dan zoek ik voor een oplossing of stort ik 't bedrag terug.

titatimi kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging van de artikelen tijdens de verzending via de post.

Niet tevreden, geld terug. Denk er wel aan deze via mail ([email protected]) te melden met reden van terugzending en uw gegevens voor terugstorting. Kosten van retourzendingen komt voor rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald. Het artikel dat je retourneert, is uiteraard ongeschonden en zit nog in de originele verpakking en dit binnen de 14 dagen. Klantgegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden.

titatimi is niet verantwoordelijk voor schade of letsel bij fout gebruik van haar producten.

Kleuren en prints weergegeven op de website kunnen afwijken van de werkelijkheid.

PRINTABLES:

Zo gebruik je de printables:
  • print de maaltijdplanners uit, kies voor het A4 of A5 formaat (1 of 2 pag's op 1 blad)
  • uitknippen of snijden
  • tijd om in te vullen

Dit krijg je in je mailbox:

  • Je ontvangt automatisch een PDF-bestand via je mail en een downloadlink
  • verschillende A4-pagina's om zelf te printen
  • ingevuld of aangekocht? Post een foto op sociale media en gebruik de hashtag #titatimiprintable

Let op:

- Dit digitale bestand mag NIET commercieel gebruikt worden op welke manier dan ook!
- De printables zijn en blijven eigendom van titatimi en kunnen enkel en alleen gebruikt worden voor eigen gebruik.
- Deze digitale download kan NIET geruild worden!


Verzending!
- Enkel printables? Dan hoef je geen verzending te betalen, de printables komen direct in je mailbox na betaling.
- Kies je nog andere items die wel moeten verzonden worden? Dan kies je voor verzending met Bpost naar thuisadres of postpunt.

Iets niet duidelijk?

Timi Peeters 
0476/969420


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »