Algemene voorwaarden

Alle artikelen in de mapjes baby, accessoires en tasjes op de website zijn handgemaakt in beperkte oplage.

Als u een bestelling plaatst bij titatimi dient u kennis te nemen met de verkoopsvoorwaarden die hieronder beschreven staan.
Voor verdere vragen kan u steeds mailen naar [email protected]

Alle prijzen zijn in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendingskosten.

Verzendingskosten 

Verzendingskosten 

Verzenden in België:
4.95 euro verzendingskosten
vanaf 50 euro: gratis verzenden

bij thuis afhaling: geen verzendingskosten

Verzenden naar Nederland:
8 euro verzendingskosten
vanaf 100 euro: gratis verzenden

bij thuis afhaling: geen verzendingskosten


kadobon: geen verzendkosten

Na het plaatsen van de bestelling hebt u 7 dagen de tijd om het bedrag over te schrijven. Als u hebt gekozen voor "overschrijven". Als dit niet gebeurd is, worden de producten opnieuw te koop aangeboden.
 
Je kan kiezen tussen verschillende betalingsmogelijkheden.

Als de betaling ontvangen is, wordt de bestelling zo snel mogelijk, uiterlijk binnen de 3 werkdagen verstuurd.

titatimi kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging van de artikelen tijdens de verzending via de post.

Niet tevreden, geld terug. Denk er wel aan deze via mail ([email protected]) te melden met reden van terugzending en uw gegevens voor terugstorting. Kosten van retourzendingen komt voor rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald. Het artikel dat je retourneert, is uiteraard ongeschonden en zit nog in de originele verpakking en dit binnen de 14 dagen. Klantgegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden.

titatimi is niet verantwoordelijk voor schade of letsel bij fout gebruik van haar producten.

Kleuren en prints weergegeven op de website kunnen afwijken van de werkelijkheid.

De stofjes die titatimi gebruikt om de accessoires te maken zijn op voorhand NIET gewassen. Het is mogelijk dat ze bij het wassen een beetje krimpen. Daarom wassen op max. 30 graden en NIET in de droogtrommel.

Vanaf februari 2015 verkoopt titatimi effen t-shirts en leggings van het merk KOUSEN EN KARTON.
Op deze producten kan er NOOIT korting gegeven worden omdat dit basics zijn die het hele jaar door gedragen kunnen worden.
Tijdens actiedagen of soldenperiode moeten jullie meestal een code gebruiken om van de korting te kunnen genieten. Helaas kan ik mijn webshop niet instellen dat de korting enkel geldig is op de titatimi producten en niet op de producten van Kousen en Karton (waar er nooit kan korting op gegeven worden). Daarom mail ik het juiste bedrag achteraf door dat jullie moeten betalen.

Let op! De brooddozen, fruitdoosjes en drinkbekers van Mepal mogen zonder bedrukking WEL in de vaatwas. MET bedrukking NIET! Dan is het mogelijk dat de vinyl eraf gaat! Gewoon afwassen in een sopje met een vaatdoek zeker mogelijk! Met een schuursponsje niet!

Iets niet duidelijk?

Timi Peeters 
0476/969420