Algemene voorwaarden - titatimi
Jij laat mij lachen

Algemene voorwaarden

Als u een bestelling plaatst bij titatimi dient u kennis te nemen met de verkoopsvoorwaarden die hieronder beschreven staan.
Voor verdere vragen kan u steeds mailen naar [email protected]

De webwinkel titatimi is eigendom van Timi Peeters De maatschappelijke zetel ligt in de Processiestraat 21 1745 Opwijk en is ingeschreven in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) onder het nummer BE0639.975.613 Email-adres: [email protected] - website: www.titatimi.be
Alle prijzen zijn in euro, inclusief 6% of 21% BTW en exclusief verzendingskosten.
 

Verzendingskosten 

Verzenden in België:
6,95 euro verzendingskosten naar je thuis of werk

5,95 euro naar een afhaalpunt

Wij werken samen met Myparcel en Bpost voor onze pakketjes. Je zal dus een mail ontvangen van Myparcel wanneer je pakketje onderweg is. We verzenden binnen de 3 dagen.

Als je voor verzending (6,95/5,95 euro) kiest, zal je altijd een track-en-trace code ontvangen zodat je de zending kan volgen. Je ontvangt deze code als de pakjes in het verdeelcentrum gesorteerd zijn. Het is dus normaal dat je e-mail van Myparcel wat later komt dan de afrondings e-mail van de webshop.

LET OP! Gebruik je de Bpost app? Deze geeft foutieve informatie. De app ziet je pakketje als verzonden op het moment dat wij etiketten afdrukken. Dit doen we in grote hoeveelheden, dus vaak een tijdje voor je pakketje klaar is.

Kies je enkel tot 10 wenskaartjes verzenden (3,5 euro). Deze verzendmethode is niet traceerbaar en moest deze niet aankomen, kunnen wij niet nagaan waar jouw pakje zich bevindt. Deze verzending is op eigen risico en niet verzekerd bij verlies in de post.

We zorgen er steeds voor dat je producten zorgvuldig verpakt worden, zodat ze niet beschadigd kunnen geraken onderweg. Ondervind je toch problemen? Neem foto’s van je producten en verpakking en mail het door naar [email protected] 

Tarieven:

  • Verzending met track-en-trace binnen België: € 6,95 naar een thuisadres
  • Verzending met track-en-trace binnen België: € 5,95 naar een afhaalpunt
  • Verzending met track-en-trace naar Nederland: € 9,95


bij afhaling in de winkel: geen verzendingskosten


kadobon: geen verzendkosten (Deze zit na enkele minuten in je mailbox)

enkel wenskaartjes maximum 10: 3,5 euro (let op! deze verzending is niet verzekerd dus indien je wenst dat we de verzending kunnen traceren, kies je best voor pakketpost)

Betaling

De betaling van je bestelling gebeurt via het systeem van betaalprovider Mollie.

Je kan kiezen tussen verschillende betalingsmogelijkheden.

 

Kadobonnen zijn 1 jaar geldig vanaf de datum van aankoop. Na deze datum is het niet meer mogelijk om de bon te gebruiken in de winkel of webshop.

 

Prijzen en productinformatie

De verkoopsprijzen op de website worden vermeld in euro en zijn inclusief BTW maar exclusief verzendingskosten. De verkoopster heeft het recht de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien korte tijd na je aankoop een product wordt afgeprijsd, kan er geen aanspraak worden gemaakt op terugbetaling van het prijsverschil.

De verkoopster doet haar uiterste best om productomschrijvingen en fotomateriaal zo duidelijk en correct mogelijk te plaatsen. Informatie over de artikelen (bijvoorbeeld maten en materialen) zijn altijd indicatief en kleurschakeringen op de foto kunnen licht afwijken van echte kleuren. Je kan steeds bijkomende uitleg krijgen over het aanbod door een mailtje te sturen.


Als de betaling ontvangen is, wordt de bestelling zo snel mogelijk, uiterlijk binnen de 3 werkdagen verstuurd.

 

Jarig en ingeschreven op de nieuwsbrief? Alvast HOERA!

Dan krijg je een kadobon van 5 euro van titatimi bij een minimumbedrag van 20 euro.

Bestelling

Nadat je je bestelling geplaatst hebt, krijg je een automatische e-mail met de bevestiging van je bestelling. Mocht er een foutje in het voorraadsysteem zijn geslopen en er is een artikel toch niet meer op voorraad, krijg je daar zo snel mogelijk bericht van.

Is het een deeltje van je bestelling dan zal titatimi het item bestellen voor de klant indien gewenst en stuur ik je bestelling in samenspraak met de klant in 1 keer op. Wil je het eerste deel toch sneller, dan stort titatimi het bedrag van de ontbrekende items terug zodat de klant deze opnieuw kan bestellen als hij ze daarna opnieuw zou willen.

De verkoop van de stenen winkel gaat steeds voor. Als er op hetzelfde moment een bestelling geplaatst wordt in de webshop en de winkel. Maar dan zoek ik voor een oplossing of stort ik 't bedrag terug.

titatimi kan op geen enkele manier verantwoordelijk worden gesteld voor verlies, diefstal of beschadiging van de artikelen tijdens de verzending via de post.

Niet tevreden, geld terug. Denk er wel aan deze via mail ([email protected]) te melden met reden van terugzending en uw gegevens voor terugstorting. Kosten van retourzendingen komt voor rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald. Het artikel dat je retourneert, is uiteraard ongeschonden en zit nog in de originele verpakking en dit binnen de 14 dagen. Klantgegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden.

titatimi is niet verantwoordelijk voor schade of letsel bij fout gebruik van haar producten.

Kleuren en prints weergegeven op de website kunnen afwijken van de werkelijkheid.

Iets niet duidelijk?

Timi Peeters 
0476/969420


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »