Verrassingscadeaupakket titatimi - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Verrassingstitakadopakket

Verrassingstitakadopakket

Op zoek naar een cadeau maar ontbreekt het je aan inspiratie of zin om eindeloos door de webshop te scrollen? Timi van titatimi heeft dé oplossing voor jou.

Kies voor een verrassend titakadopakket. Vul de extra velden zo gedetailleerd mogelijk in! Voor wie is het cadeautje bedoeld? Wil je meerdere kleine geschenkjes of maakt dat niet uit? Zijn er specifieke wensen of absolute 'no-go's'? Hoe meer informatie ik heb, hoe beter ik het perfecte cadeau kan samenstellen.

Dit is een verrassingscadeaupakket, dus titatimi selecteert de cadeautjes en ik zorg ervoor dat het een verrassingspakket wordt met items die op voorraad zijn in de winkel/webshop. Je gaat ermee akkoord dat ik de geschenken kies en er worden geen foto's van de inhoud vooraf doorgestuurd. Helaas is dat niet haalbaar... oeps!

De waarde van de doos is natuurlijk minstens gelijk aan het door jou gekozen bedrag, maar wie mij kent, weet dat er altijd een extraatje bij zit. I LOVE mijn klanten ♥

Je kunt kiezen om het pakket naar een postpunt te laten verzenden, naar jouw adres te sturen, het in de winkel op te halen of rechtstreeks te laten verzenden.

Bij rechtstreekse verzending kun je zelf een kaartje kiezen en in de opmerkingen een persoonlijk bericht achterlaten. Als je geen kaartje kiest, voeg ik standaard een algemeen kaartje toe met jouw naam erbij.

Wil je verschillende dezelfde pakketten of wil je liever een ander bedrag dan de bedragen dat je kan kiezen? Dat kan zeker! Stuur een mailtje naar [email protected]

Je vindt de verrassingspakketten HIER


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »