Pineut: cake Pot Flower Power Cake - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt

Enkel en alleen vandaag! Maandag 13 mei 2024 - 30% korting op ALLES in het mapje moederdag ♥

Pineut: cake Pot Flower Power Cake

€12,95
Ontdek de Flower Power Cake Mix van Pineut, een cakemix met een unieke twist.
8 in stock
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen

Flower Power: Bloemige Smaakbeleving!

Ontdek de Flower Power Cake Mix van Pineut, een cakemix met een unieke twist.

In de jaren zestig en zeventig wisten ze het al, bloemen geven kracht. Zorgen voor verbinding. Maken het leven veel leuker. Wij vonden dat we heden ten dage ook wel wat flowerpower konden gebruiken. Even de boel de boel laten en jezelf onderdompelen in bloemen en bloem. Met onze vrolijke FlowerPower cake zet je niet zomaar wat op tafel, maar een hapje hoop. En een hoop hapjes. De cake is lekker fors, om het goede gevoel lekker lang vast te houden. Power totheflower!

De bereiding is simpel: houd een deel van de bloemen apart. Meng de mix met yoghurt en ei en bak af in de oven. Versier met de overige bloemen en zo heb je niet alleen een heerlijke cake bereidt, maar ook een eyecatcher op tafel.

Het is bovendien een smaakvol en origineel cadeau, perfect als bedankje voor je moeder, vriendin, of een speciaal iemand. Een alternatief voor het standaard bosje bloemen, maar minstens zo hartelijk.

Bestel vandaag nog de Pineut Flower Power Cake Mix en voeg een bloemrijke twist toe aan je bakrepertoire. Een verrassende en smaakvolle traktatie voor elke gelegenheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »