Pineut: Cocktail Dutch Dry Gin - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt

Pineut: Cocktail Dutch Dry Gin

€11,95
De combinatie van kruidnagel en sinaasappel zorgen voor een kruidige mix waar je in een handomdraai Gin tonic mee maakt.
4 in stock
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen

DUTCH DRY GIN
De combinatie van kruidnagel en sinaasappel zorgen voor een kruidige mix waar je in een handomdraai Gin tonic mee maakt.
Wij hebben er weer gin in! Zowel in de zomer, als in de gezellige middagen en avonden met vrienden. Met de DIY gin van Pineut maak je van iedere gelegenheid een feestje. En dat niet alleen. Tijdens het maken van deze Dutch original waan je je heel even een ouderwetse moonshiner. Ingrediënten afwegend en mixend op zoek naar het beste en lekkerste resultaat. Om uiteindelijk - Eureka – een absolute smaaksensatie in te schenken. Met een beetje van jezelf en een beetje van Pineut. ​

Hoe maak je het?
Ken je die heerlijke Gin tonic met sinaasappel en kruidnagel? Die maak je gemakkelijk met de mix voor Citrus Gin! Meng vervolgens met tonic.

BEREIDINGSWIJZE​

Vul de fles met de wodka. Zet de fles gedurende 1 week op een mooi plekje en schud af en toe even liefdevol. Filter door een fijne zeef en klaar! Serveer met 1 deel gin en 2-3 delen tonic. ​
Proost! ​

0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »