Verzending bij titatimi - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt

Op 18-19-20 juli is de winkel gesloten! Plaats je een bestelling in de webshop op 18-19-20-21-22 juli dan maak jij kan op 1 van de 4 cadeaubonnen twv 25 euro

"Check zeker het mapje oorbellenfestival! Meer dan 100 paar oorbellen aan 6 euro per paar"

Verzending bij titatimi

Wij werken samen met Myparcel en Bpost voor onze pakketjes en PostNl voor pakjes naar Nederland. Je zal dus een mail ontvangen van Myparcel wanneer je pakketje onderweg is. We verzenden binnen de 48 uur op weekdagen.

Als je voor verzending kiest, zal je altijd een track-en-trace code ontvangen zodat je de zending kan volgen. Je ontvangt deze code als de pakjes in het verdeelcentrum gesorteerd zijn. Het is dus normaal dat je e-mail van Myparcel wat later komt dan de afrondings e-mail van de webshop.

We zorgen er steeds voor dat je producten zorgvuldig verpakt worden, zodat ze niet beschadigd kunnen geraken onderweg. Soms loopt 't wel eens mis, helaas.  Ondervind je toch problemen? Neem foto’s van je producten en verpakking en mail het door naar [email protected] dan zoek ik naar een oplossing.

Tarieven:

  • Verzending met track-en-trace binnen België: € 5,95 naar een thuis/werkadres
  • Verzending met track-en-trace binnen België: € 4,95 naar een afhaalpunt
  • Verzending met track-en-trace naar Nederland: € 6,95
  • gratis verzending België vanaf 49,95 euro
  • gratis verzending Nederland vanaf 75 euro


bij afhaling in de winkel: geen verzendingskosten

Retourneren

Niet tevreden, geld terug. Denk er wel aan deze via mail ([email protected]) te melden met reden van terugzending en uw gegevens voor terugstorting. Kosten van retourzendingen komt voor rekening van de koper. Onvoldoende gefrankeerde en niet vooraf gemelde retourzendingen worden niet terugbetaald. Het artikel dat je retourneert, is uiteraard ongeschonden en zit nog in de originele verpakking en dit binnen de 14 dagen. Klantgegevens worden enkel gebruikt ten behoeve van de afhandeling van een bestelling. Klantgegevens worden niet doorgegeven aan derden.

Je kan je retourpakket retourneren via de post of een koerier.

 

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »