Blog - 3 jaar titatimi winkel - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
3 jaar titatimi winkel

3 jaar titatimi winkel

19 januari 2022
 
3 jaar titatimi winkel! whoop whoop!
 
3 jaar doen wat ik het liefste doe! Jou helpen met kadootjes uit te zoeken voor jezelf of al wie je liefhebt.
 
Nog geen enkele dag deed ik tegen mijn zin mijn winkel open! Integendeel! Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen. Een babbeltje te slaan. Ik wil weten hoe 't met mijn klanten gaat! Dit vind ik heel belangrijk! Wat leeft er bij jou? Waar ben je naar op zoek? Hoe kan ik jou 't beste helpen?
 
Op die 3 jaar heb ik ook al heel wat meegemaakt in de winkel ... verplicht gesloten, enkel open op afspraak, maximum zoveel klanten tegelijk binnen, mondmaskers op, mondmaskers af, mondmaskers opnieuw op ... maar telkens pastte jij, mijn allerbeste klant, jou helemaal aan! Jullie stonden meer dan eens buiten in de kou of de regen in rijen aan te schuiven om eens rond te snuisteren!
 
Dat doet echt iets met mij! Jij geeft mij zo een warm gevoel! Zo veel goesting om het nog betern nog leuker, nog mooier voor jou te maken. Met een hoofd vol plannen, nieuwe activiteiten, acties, ... ben ik helemaal klaar om er nog vele jaren bij te doen!
 
 
 

Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »