Achter de titatimi winkeldeur - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Achter de titatimi winkeldeur

Achter de titatimi winkeldeur

 
Achter de winkeldeur en bij titatimi is er vaak heel wat chaos juist omdat ik zoveel ideetjes heb, dat dingen snel saai worden (leve mijn ADD), dat ik mijn leven echt WEL goed op orde wil! Vaak gaat dit ook over gewoontes! Voor titatimi heb ik die gewoontes eigenlijk verbaasd goed aangeleerd voor mezelf en daar ben ik best wel trots op :) Ik hou dagelijks mijn cijfers bij, post regelmatig op sociale media, zie dat mijn webshoporders dagelijks klaarstaan, schrijf consistent nieuwsbrieven, … er zijn mss nog wat werkpuntjes maar daar werk ik aan! bv mijn openingsuren. Ik weet dat die soms veranderen maar daar ben ik dan weer de eeuwige twijfelaar over! Wat is het beste? Kies ik voor mezelf of voor mijn klanten? Met welke merken ga ik door en met welke stop ik? en zo blijft mijn brein maar draaien …
 
Mijn hoofd staat werkelijk NOOIT stil en ja dat is vaak zeer vermoeiend voor mezelf maar zeker ook voor mijn gezin en de mensen om mij heen … oeps. Ik heb dan ook vaak veel ideetjes voor anderen en sommigen zien mij dan weer afkomen … hihihihi en het liefst wil ik dan ook dat alles direct of toch op zijn minst zo snel mogelijk gebeurt!
 
Zo was er enkele maanden of weken geleden ineens een ingeving dat ik een nieuwe instagram pagina wilde met “achter de winkeldeur” maar nu ben ik al enkele dagen aan het denken voor wie en wat? Mijn titatimi volgers en klanten mogen ook gerust weten wat er achter de winkeldeur gebeurt dus ik ga die account wissen en alles wat ik wil, delen op mijn titatimi account! Want nog een extra FB pagina, tiktok kanaal, pinterest pagina, website, ... mmmm dat zie ik precies toch niet zitten ondanks mijn enthousiasme want als ik iets doe wil ik het supergoed doen
 
MAAR ik wil jou wel meer meenemen achter de titatimi winkeldeur hoe ik hier alles fix achter de schermen van titatimi maar ook in het leven van timi. Want aan de chaos van timi daar kan nog wat aan gewerkt worden! Dat wil ik samen doen met jou! Want ik ben aan iets nieuws aan het werken om jouw leven als mama, gezin, student, tiener, kind, ondernemer … wat makkelijker te maken, te inspireren om “meer tijd” te creëren om leuke dingen te doen. Dus er komt heel wat nieuws aan waar ik dan ook mijn creatief ei terug wat meer kwijt kan ... want ja dat mis ik ook af en toe
 
Om jou te bedanken om tot hier te lezen :) heb ik al een kleine tip en kadootje voor jou. 
 
 
Heb je vragen, lukt iets niet? Laat het mij zeker weten!

Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »