Alles wat je aandacht geeft, GROEIT! - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Alles wat je aandacht geeft, GROEIT ♥

Alles wat je aandacht geeft, GROEIT ♥

Laat ons zeggen dat de laatste dagen, weken, maandag “pittig” waren.

Meer dan 12 uur per dag werken. Ik ging er niet voor achteruit en meestal was dat ook met heel veel plezier! Ik ben ondernemer dus dan hoort hard en veel werken er toch gewoon bij? Of dat dacht ik toch! 

Ik haalde mijn doel niet ondanks het vele werken. Ik werd er niet bepaald gelukkiger van! En is dat uiteindelijk niet mijn grootste doel! Van alles wat ik doe, wil ik heel veel plezier uithalen.

Ik ging aan ‘t denken, haalde mijn business cursussen nog eens boven, schreef mijn droomleven uit en ging de afgelopen 4 jaar evalueren. Er kwam heel wat naar boven! Ik heb heel veel structuur nodig, wat ik blijkbaar niet helemaal door had dat ik dat tijdens de jaren café wel had (ik/wij deden alles op dezelfde moment, en dat werkte)! Leve ADD! Dat is nu net iets wat ik helemaal niet heb, die structuur! 

Wil ik elke dag meer dan 12 uur werken? Neen

Wil ik veel verdienen? Jaaa

Moet er iets veranderen? Zeker, als ik het nog heel lang wil volhouden.

Maar wat wil ik dan?

Ik ben er (denk ik) aan uit! Ik wil een “vrijer” leven waar ik genoeg verdien om mijn droomleven op te bouwen, waar ik genoeg sociaal contact heb, waar ik titatimi kan laten groeien om een echt begrip te worden (of nog meer), waar ik nog meer tijd kan steken in de taken dat ik het liefste doe in mijn zaak, dat “moeten” in de minderheid voelt, dat plezier op nummer 1 staat!

Ik praat al een jaar of 2 om online te groeien! Maar zonder extra tijd te maken, gaat mij dat niet lukken! Ik hou enorm van sociale media, marketing en ik wil van titatimi een echt “merk” maken. Niet in de zin van een eigen product maar jij hebt een kadootje nodig of het perfecte accessoire voor jezelf dan weet jij dat je bij titatimi moet zijn! Nog meer dan anders! Ik wil nog meer dan nu verkopen zonder dat ik “echt” aan het werk ben! 

Daarom heb ik de laatste dagen knopen doorgehakt! Onder het motto: ALLES WAT JE AANDACHT GEEFT, GROEIT!

Maar ik wil ook niet (meer) overhaaste definitieve beslissingen nemen! Daarom komt er een “test” periode! 

Vanaf vandaag tot eind februari zal de winkel extra gesloten zijn op dinsdag en donderdag en zullen de andere dagen nieuwe openingsuren hebben! 

Wil ik online groeien dan moet ik meer AAN mijn zaak werken dan IN mijn zaak en dat is het plan voor volgende weken om dan te evalueren en kijken wat er werkte!


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »