black LOCAL friday bij titatimi  - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Black LOCAL friday 2023!

Black LOCAL friday 2023!

black LOCAL friday bij titatimi 

Je bent voor of tegen Black Friday! Dat snap ik. Ergens vind ik het ook een beetje dubbel. Maar dan zet ik mijn “ondernemershoed” op en dan denk ik na en probeer ik voor mezelf iets leuks te zoeken wat dan wel veel meer bij titatimi past. Want zitten toekijken dat iedereen bij de grote ketens koopt … neen toch! Dat willen we toch ook niet! Dan kopen de mensen toch veel beter lokaal dan al die grote ketens meer verkopen te laten hebben … of heb ik het mis?

titatimi is mijn passie en mijn leven maar als ik even heel eerlijk mag zijn … er moet wel brood op de plank komen. Ik ben ook van mening als je iets wil bereiken, moet je ervoor werken! Ik ben daar ook zeer transparant in! Waarom bij de “groten” kopen als je ook bij locale winkels en webshops kan kopen? JUIST! Daarom black LOCAL friday bij titatimi.

Maar de allergrootste reden dat ik meedoe! Omdat ik mega dankbaar ben met zo een fantastische volgers en klanten! Zonder jou geen titatimi! Daarom wil ik jou graag bedanken met een leuk Black “Local” Friday weekend waar jij kadootjes kan shoppen met een heel leuke actie!

Zet je NU op de wachtlijst!

  • ontdek voor iedereen de “black LOCAL friday” actie
  • exclusieve actie voor mensen op de wachtlijst
  • de eerste 20 bestellingen met een minimum orderbedrag van 50 euro krijgen een GRATIS cadeautje twv 9,95 euro
  • de actie is geldig in de webshop EN de winkel
  • jij krijgt woensdag een mailtje met al het praktische "black LOCAL friday” nieuws 

https://actie.titatimi.be/wachtlijst-black-local-friday-titatimi

 

 


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »