Black local friday - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
black LOCAL friday

black LOCAL friday

Black Friday maar zeker ook Local Friday!

In de media roepen ze op om niet mee te doen met de Black Friday gekte. Iedere winkel en klant moet maar voor zichzelf uitmaken of zij al dan niet meedoen ja of neen!

Maar OK niet meedoen … maar de grote ketens doen sowieso mee! Volgens mij mij hebben die grote ketens veeeel meer budget en geld dan een one-woman-show winkel en webshop!

Zou de media dan niet beter roepen: SHOP LOKAAL bij de kleinere zelfstandigen waar hard gewerkt wordt en waar de prijzen in de dagen voor de Black Friday deals NIET verhoogt worden zoals vele "grote" shops het doen, zodat jij eigenlijk zo goed als evenveel betaalt zonder Black Friday!

Dit jaar doe ik ook mee met Black Friday! Maar met een hart voor Local Friday! Ik ben van mening als je iets wil bereiken moet je ervoor werken! Ik ben daar ook zeer transparant in! Waarom bij de “groten” kopen als je ook bij locale winkels en webshops kan kopen?

Want waarom doe ik eigenlijk mee! De kadootjestijd komt eraan en iedereen heeft toch kadootjes nodig. December is sowieso een goeie maand!

Wel ik zal ‘t u eens zeggen! Omdat ik mega dankbaar ben met zo een fantastische volgers en klanten! Zonder jou geen titatimi!  Daarom wil ik jou graag bedanken met een leuk Black “Local” Friday weekend waar jij kadootjes kan shoppen met een heel leuke actie!

Wil jij graag een dagje vroeger te weten komen wat ik als actie ga doen?

Schrijf je dan in op de wachtlijst (ondertussen is de wachtlijst afgesoten) en jij komt woensdagavond een mailtje van mij!

 


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »