TitAIn: tool voor elke succesvolle ondernemer - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Een berichtje voor mijn collega ondernemers

Een berichtje voor mijn collega ondernemers

Ook een fan van altijd bij te leren? Je wist het misschien niet, of gelooft het misschien niet, hahaha, maar naast titatimi, ben ik een enorme liefhebber van bij te leren.  Ik leer graag bij om van titatimi de leukste winkel en handigste webshop ooit te maken.

Die “hobby” helpt me óók in de winkel en de webshop zoals bijvoorbeeld leren over social media, adverteren en nieuwsbrieven en blogs schrijven. Vorig jaar kwam Glenn en team van Ecom360 op mijn pad en heeft mij leren adverteren en oké het kan misschien nog beter maar ik haalde voorbije jaar prachtige resultaten met mijn ads.

Misschien zou je het niet denken maar toch vind ik dat niet altijd simpel ook al schrijf ik super graag maar af en toe heb ik zelf weinig inspiratie. Vorig jaar kwam Glenn van Ecom360 op mijn pad en heeft mij leren adverteren en oké het kan misschien nog beter maar ik haalde voorbije jaar prachtige resultaten met mijn ads.

Maar altijd inspiratie en de juiste teksten vinden voor die ads, sociale media berichten, blogposts, nieuwsbrieven, … is niet altijd simpel. Maar Ecom360 heeft iets nieuws uitgewerkt! TitAIn Tita wat? Neen niet titatimi, hihi … maar TitAIn. Een systeem, website die je enorm helpt om de juiste teksten te schrijven. 

Ze organiseren op donderdag 29/2 om 20u een online event om het allemaal uit te leggen. Tijdens het online event gaan ze laten zien hoe je met je bedrijf/onderneming/zaak/webshop tot wel 10x meer leads, offerteaanvragen, klanten, omzet en winst kan gaan maken.

Ik had de eer om het al even te testen en WOW mijn mond viel open wat er allemaal mogelijk is.

Wil jij als ondernemer meer winst maken door eigenlijk minder te doen en je het ondernemersleven toch iets makkelijker te maken? Schrijf je dan in voor het online event via >> https://www.titain.ai/online-lanceringsevent/

Heb je vragen? Stuur Glenn van ECOM360 gerust een berichtje. 

 


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »