Feest! 5 jaar titatimi winkel! - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Feest! 5 jaar titatimi winkel

Feest! 5 jaar titatimi winkel

5 jaar geleden ging op 19 januari mijn titatimi winkel open! Waaaat al 5 jaar?! Net of het gisteren was! Met een klein hartje maar met heel veel enthousiasme startte ik dit avontuur. Want zou dit wel lukken? Maar ik geloofde in mezelf en ik ging ervoor! Het moest en zou lukken. En anders deed ik wel iets anders. Maar het is nog steeds SUPERLEUK, mijn ding, mijn vierde kind! 

Ik kan mij uitleven en elke dag doe ik wat ik het liefste doe. De winkel in combinatie met de webshop en mijn creatief ei kan ik kwijt met sociale media en marketing. De leukste merken uitzoeken voor jou. Af en toe komen er nieuwe merken en verlaten er merken het assortiment om titatimi NOG beter te maken. 

En dan ben jij er lieve klant, volger, supporter! Deze week vroeg ik op sociale media waarom jij bij titatimi winkelt. Ik kreeg de mooiste antwoorden. Voor de leukste kadootjes, de inpakservice, mijn enthousiasme, mijn snelheid, de babbeltjes, de inspiratie, de berichtjes, ... jij liet het mij heel warm krijgen ♥

Toen ik startte werd mijn logo aangepast en koos ik enkele kleurtjes voor mijn branding en sociale media. Zwart, lichtroze en goud. Nog steeds vind ik dat supermooi maar dat ben ik, Timi niet. OK! Ik heel erg van zwart(e kleding) omdat ik mij daar goed in voel maar ik vond dat het na 5 jaar wel wat "frisser en feller" mocht. Vanaf vandaag zeg ik bye bye tegen zachtroze en goud en zeg ik WELKOM tegen felgeel, oranje, felroze, blauw met wat wit en zwart. Vrolijke kleuren want mijn slogan blijft "Kadootjes, accessoires en kaartjes voor jezelf en al wie jij liefhebt"


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »