Blog - Ga stijlvol de herfst in ! - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Ga stijlvol de herfst in !

Ga stijlvol de herfst in !

Het is weer zover, de zomer en ja zelfs de Indian Summer is alweer voorbij. Het wordt terug kouder en ’s ochtends hangt er een dikke mist boven onze mooi Vlaamse landbouwvelden. Tijd om gezellig in de zetel te kruipen onder een dekentje met een kop warme chocomelk of heerlijke thee… Of toch niet ?

or tea? The Secret Life of Chai

Laten we de herfst van 2021 benutten om naar buiten te gaan, de prachtige herfstkleuren op te snuiven en vooral om te genieten van samen te zijn en weer ongestoord naar restaurants en feestjes te gaan.

En er zullen feestjes zijn, dat is zeker ! En bij feestjes of een avondje uit hoort een prachtige, stijlvolle outfit.

Jij hebt je waarschijnlijk ook al getrakteerd op een nieuwe, hippe herfstoutfit (misschien wel meer dan 1, nietwaar?)

Maar wist je dat jouw outfit pas écht af is met de juiste bijhorende accessoires ? De kleding, schoenen en accessoires volledig op elkaar afstemmen is niet zo simpel. De juiste handtas of oorbellen vinden of jouw make-up tasje en portemonnee afstemmen op jouw handtas, het vraagt veel tijd en advies is hierbij altijd welgekomen.

Zaza'z handtas groenCotton Candy oorbellen zwart goudThe sticky sis club Satchel | cider brown | tun sor ton

 

Maar niet getreurd want bij titatimi hebben we hier de perfecte oplossing voor!

Boek jezelf een vriendinnenavond bij titatimi! Kom gezellig shoppen na openingstijd met 4 vriendinnen, je krijgt advies van Timi en natuurlijk ook van jouw vriendinnen. Je kan dus ongestoord shoppen met jouw vriendinnen en wij zorgen voor een hartelijke ontvangst met cava én hapjes. Bovendien krijg je 5% directe korting op het hele assortiment.

De vriendinnenavond is jouw me-time momentje met jouw beste vriendinnen. Je kan naar hartenlust shoppen zonder dat je je moet haasten of ondertussen ook nog op de kinderen moet letten. Gun jezelf dus een zorgeloos momentje tijdens de herfst.

En wie weet vind je tijdens deze shopping avond ook al een tof Kerst cadeautje voor iemand? Dat zijn dan ineens 2 vliegen in 1 klap: een geweldige outfit én een cadeau dat je ruimschoots op tijd gevonden hebt. Dat bespaart je al de rush om van hot naar her te hollen in december. J

Je kan jouw privé shopping avond boeken door een mailtje te sturen naar [email protected]

Zie ik jou binnenkort voor een gezellige avond onder vrouwen?


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »