Laat je huis heerlijk ruiken met een geurblokje. - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Geurblokjes

Geurblokjes

Heel veel klanten die in de winkel binnen komen, zeggen: “hoe goed ruikt dat hier toch!” Dat zijn de geurblokjes!

Houd je van een frisse, aangename geur in huis? Dan zijn de geurblokjes misschien wel precies wat je zoekt! In deze post neem ik  mee in de betoverende wereld van geurblokjes, met de nadruk op de Originele Geurblokjes van ByBazz. Ontdek hoe deze kleine geurschatten je huis heerlijk kunnen laten ruiken en je zintuigen kunnen prikkelen.

Traditie en kwaliteit

Voor ByBazz is de aandacht voor traditie en kwaliteit heel belangrijk! De geurblokjes zijn handgemaakt volgens een oud traditioneel recept! Echt vakmanschap en heel veel liefde voor geur van de makers! De geurblokjes zijn van topkwaliteit. Ze hebben een lange houdbaarheid waardoor je maandenlang kan genieten van de meest heerlijke aroma’s.

Vegan vriendelijk

De geurblokjes zijn vegan en ze  zijn gemaakt zonder het gebruik van dierlijke producten..

Veelzijdig gebruik

Je kan de geurblokjes op verschillende manieren gebruiken om je omgeving helemaal op te frissen.

  • In een kast: Plaats een geurblokje op een schaaltje in je linnenkast voor een frisse, geur in je kledij.
  • Op de verwarming: Laat een geurblokje smelten in een schaaltje op de verwarming voor een geleidelijke verspreiding van de geur door je huis.
  • In de stofzuigerzak: Strooi wat schaafsel van het geurblokje in de stofzuigerzak voor een aangename geur terwijl je schoonmaakt.
  • In de auto: Plaats een schaaltje met een geurblokje onder de stoel van je auto (let op, het kan smelten in de zomer) voor een heerlijke geur in je wagen.

Langdurige geurbeleving

De geurblokjes van ByBazz behouden hun heerlijke geur tot wel één jaar, maar dan moet je ze op de juiste manier gebruiken. Om optimaal en langdurig van de geur te genieten, begin je met het plaatsen van het geurblokje in de gewenste ruimte. Wanneer de geur na verloop van tijd begint af te nemen (meestal na enkele maanden), kun je voorzichtig wat schaafsel afschrapen, zodat het blokje opnieuw gaat geuren. Dit kan met een mes maar ook met de meest schattige raspjes.  Dit schaafsel kan ook worden gebruikt om de geur in de stofzuigerzak te vernieuwen, waardoor zelfs poetsen een plezierige ervaring wordt.

Conclusie

De Originele Geurblokjes van ByBazz bieden een traditionele, duurzame en verrassend veelzijdige manier om je huis te parfumeren. Of je nu op zoek bent naar een subtiele geur in je kledingkast, een ontspannen sfeer in je woonkamer of een verfrissende autorit, deze geurblokjes zijn ideaal hiervoor. Met hun lange houdbaarheid en milieuvriendelijke samenstelling. Voeg wat magie toe aan je dagelijkse leven met de betoverende geuren van houten geurblokjes van ByBazz.

 

Maak je interieur mooier met de geurblokjes en kies er een mooi schaaltje bij.

 

Dus niet alleen heel leuk voor jezelf maar ook een origineel en supertof kadootje.

Ga naar de webshop en ontdek ALLE geurblokjes en toebehoren! KLIK HIER

 


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »