Hi ik ben titatimi! - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Hi ik ben titatimi!

Hi ik ben titatimi!

Hi!
 
Ik ben Timi van titatimi, kadootjeswinkel en webshop om jezelf of iedereen die je lief hebt te verwennen.
40 jaar waarvan 20 jaar samen met Dirk, samen hebben wij 3 kinderen Fenne bijna 17, Witse bijna 15 en Tille bijna 13. Samen met Dirk heb ik 17 jaar café gehouden in Opwijk. In 2018 bouwden we een huis iets verder in onze straat waar nu mijn eigen kadootjes winkel is.
 
Echte hobby's heb ik niet. Ik hou van avondjes met vrienden, eens goed gaan dansen, in 't zonnetje liggen of werken voor titatimi.
 
titatimi is ontstaan zo een 8 jaar geleden met handgemaakte kinderkleertjes en accessoires, iets daarna ook met gepersonaliseerde spulletjes. Ik reisde het hele land door naar de tofste marktjes om mijn spulletjes te verkopen naast mijn webwinkel.
 
Toen we stopten met café moest ik een keuze maken wat ik wilde doen met mijn leven. Mijn eerste plan was onthaalmoeder worden maar met drie tieners in huis misschien toch niet het beste plan. Maar wat zou ik dan wel doen ... heel wat slapeloze nachten (want ja ik ben een denker
later maakte ik de beslissing om een winkel te starten met mijn handgemaakte en gepersonaliseerde spulletjes.
 
In januari 2019 was het dan eindelijk zover! Mijn eigen winkel. Al snel was het een groot succes! Het werd ook duidelijk dat de combinatie winkel, webshop en naaien heel moeilijk was. Weer enkele slapeloze nachten verder besliste ik om te stoppen met naaien en mij enkel nog toe te leggen op de winkel en een nieuwe webshop. De beste beslissing ooit!
 
Op zoek naar de leukste accessoires, handtassen, juweeltjes, kaartjes, boekjes, lekkers, ... da's het liefste dat ik doe! Tijd om mij nog meer toe te leggen op sociale media en enkele online cursussen te volgen (leve de lockdown!)
 
op sociale media kan je me hier terugvinden: 
Liefs,
Timi

Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »