Pineut tafelwater en ice tea bij titatimi - gratis verzending vanaf 50 euro - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Nog heel even tournée minérale

Nog heel even tournée minérale

Februari! De kortste maand van het jaar! Elk jaar gaan heel wat mensen de uitdaging aan om een maand geen alcohol drinken.

Voor sommige geen probleem (zoals mij …) Ik drink alcohol omdat ik dat graag drink. Mijn lievelingsdrankjes zijn vanillejenever, wijn (rood, wit, rosé … het maakt allemaal niet uit), een koffieke met likeurtje, een pintje, cola met wat rum en een schijfje citroen, een pina colada, een mojito, … mmm allemaal zo lekker! Maar ik heb geen alcohol nodig om mij te amuseren.

Wat is jouw lievelingsdrankje?

Doe jij wel mee met “tournée minérale” deze maand maar word je al dat (bruis)water, frisdrank, koffie en thee grondig beu en ben je op zoek naar iets anders voor wat meer afwisseling?

Dan heb ik misschien wel iets voor jou!

Ken jij de Pineut tafelwaters en ice tea al? Watertjes met een smaakje dat je zelf moet maken. Zelf maken is misschien wat overdreven! Je doet plat (kraantjes) water in de (mooie) fles, laat een tijdje minimum 30 minuten trekken in de koelkast en klaar om te drinken! Vul gedurende de dag de karaf gerust nog enkele keren bij met water. Het fruit en blad geven namelijk lekker veel smaak af.

De tafelwaters zijn er in verschillende smaken en er is ook een ice tea variant!

Je vindt de tafelwaters HIER in de webshop of klik op de foto!

De karaffen zijn heel leuk voor jezelf maar ook super populair als kadootje want zeg nu zelf toch origineler dan een boeket bloemen of een doos pralines.

pineut tafelwater 

 pineut ice t

 

Vragen?

[email protected]


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »