Ooooh die verzendkosten toch! - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Ooooh die verzendkosten toch!

Ooooh die verzendkosten toch!

Die verzendkosten het zijn een "dingetje" en daar schreef ik al eerder over! Ik babbelde met enkele webshophouders, coaches maar ook klanten en vrienden. 

Ik moet ook toegeven ... ik haak zelf ook vaak af bij "te hoge" verzendkosten. Dus ik nam mijn data, cijfers en rekenmachine erbij en rekende en rekende nog meer en brak mijn hoofd er weer meermaals over.

Ik ga tot eind mei iets testen! Dusssss vanaf nu GRATIS verzending vanaf 49,95 euro in de webshop. Koop je voor minder dan 49,95 en moet je bestelling verzonden worden? Dan betaal je nog steeds 5,95 euro naar een postpunt of 6,95 euro naar een thuisadres. 

Online iets bestellen en afhalen in de winkel dat kan ook en is ook helemaal GRATIS 

Heb je vragen of is iets niet duidelijk? Laat het dan zeker weten! [email protected]


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »