Blog - titatimi kadobon! - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
titatimi kadobon!

titatimi kadobon!

Een winkel en webshop vol kadootjes maar toch geen inspiratie? Dat overkomt de beste! Of is er te veel keuze? Maar het zou ook kunnen dat jij de gelukkige voor wie je een cadeautje mag kopen helemaal haar zin wil laten doen! Dat is superleuk want dan kopen ze iets wat ze echt graag willen!

Als je langskomt in de winkel?

Dan kan je gewoon aan mij een cadeaubon vragen om te maken. Jij kiest het bedrag, ik plak er een barcode op en maak er een mooi kadootje van. Deze bon is geldig zowel in de winkel als de webshop! Bij de nieuwe* kadobonnen hoef je niet het hele bedrag in 1 keer op te gebruiken. De overschot blijft er op staan en op de webshop kan je altijd het resterende bedrag checken. 

In de webshop?

Als je online een cadeaubon bestelt, dan kan je kiezen voor de vaste bedragen of zelf een bedrag kiezen. De kadobon komt na betaling in jouw mailbox terecht en kan je deze zelf afprinten en aan de gelukkige geven. OF je kan de kadobon rechtstreeks doormailen voor wie de bon is. Deze bon is geldig zowel in de winkel als de webshop! Bij de nieuwe* kadobonnen hoef je niet het hele bedrag in 1 keer op te gebruiken. De overschot blijft er op staan en op de webshop kan je altijd het resterende bedrag checken.  OOOH JA je kan ook een leuk printje met tekst voor de cadeaubon kiezen.

Heb jij een titatimi kadobon gekregen?

In de winkel kan je er gewoon mee betalen.

In de webshop kies je bij het afrekenen "cadeaubon" en geef je de barcode in. Het restererende bedrag (indien van toepassing) kan je dan nog betalen met bancontact of paypal. 

Nog vragen of werkt jouw code niet (meer)? [email protected]

*de vroegere cadeaubonnen (voor november 2021 uitgeschreven) blijven uiteraard geldig maar deze moeten in de webshop in één keer gebruikt worden. Geef je code in in het vakje kortingscode. 

KLIK HIER EN KOOP EEN CADEAUBON

 

 

 

 


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »