Blog - To do lijstjes - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
To do lijstjes

To do lijstjes

Maandag = sluitingsdag van de winkel maar dan wordt er wel achter de schermen gewerkt!
 
Sinds ik weet dat ik ADD heb en nadat ik bij wijze van spreken al tientallen "timemanagement" cursussen heb gevolgd, ben ik er sinds kort achter gekomen wat voor mij het allerbeste werkt.
 
Ik krijg stress en nog meer chaos in mijn hoofd dan ik al heb van planningen en agenda's (ik heb wel een google agenda waar afspraken, cursussen, uitjes, dirk zijn uren, openingsuren winkel, ...) in staan maar verder gebruik ik die niet meer om mijn dag, week of maand te plannen.
 
Ik maak nu een week en een dag to do lijstje. Wat moet er deze week zeker gebeuren en wat moet er vandaag gebeuren. Daar staan de onnozelste dingen op: douchen, afwasmachine leegmaken, vriend opbellen, whatsapp bericht sturen naar, naar de post gaan, afspraak maken voor ..., enz.
Eindelijk een manier gevonden na enkele jaren zoeken wat echt werkt!
 
Wat werkt voor jou het beste?
 
Nog een vraagje! Sinds ik weet dat ik ADD heb, is er een wereld voor mij open gegaan. Vind je het leuk om te lezen hoe ik ermee om ga, ermee onderneem en dat er eigenlijk heel veel voordelen zijn van ADD te hebben </div>
      </div>
    </div>
    <hr>
  	    <div class=

Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »