Verzendingskosten bij titatimi! Ik leg het even uit! - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Verzendingskosten bij titatimi! Ik leg het even uit!

Verzendingskosten bij titatimi! Ik leg het even uit!

Weetjeswoensdag is er weer!

Ik hou van cijfertjes, dat boeit mij omdat ik toch wel een beetje controlefreak ben als het om "titatimi" cijfers gaat.
 
Ik zag een week of twee terug een "live" van een collega webshop wat mij toch even heeft doet nadenken en waardoor ik er zelf mee aan de slag ben gegaan.

De verzendingskosten van de webshop. Check onderaan de afbeelding waar je de cijfers kan aflezen!
Wist je dat ik zelf bijna 800 euro heb betaald in de maand december voor verzendingen? En daar waren nog niet eens werkuren, dozen, bubbelplastiek, inpakpapier (ah ja want dat is ook gratis), flyer ... bijgerekend. 
 
Mmmmm dat vond ik zelf toch wel ehum best "veel"
 
titatimi en bijhorende webshop is mijn passie, mijn 4e kind maar ook wel mijn inkomen. Ik kan helaas niet anders dan de verzendingskosten met 1 euro te verhogen. Vanaf nu betaal je 6,95 euro naar een thuisadres en 5,95 euro naar een postpunt. Gratis verzending kan ik helaas niet meer aanbieden na heel wat denken, wikken en wegen, rekenen, tellen, ... het kost gewoon TE veel! Jammer!
 
Sommige webshops die gratis verzending aanbieden die maken hun producten wat duurder om deze zo door te rekenen aan hun klanten. Maar daar heb ik geen goed gevoel bij en wil ik dus zeker niet doen! Ik wil eerlijke prijzen voor de producten die ik verkoop maar dan horen daar ook eerlijke verzendingskosten bij. Nu zal ik nog steeds een klein deeltje aan insteken maar veel minder dan voorheen.
 
Ervoor was het gratis verzending vanaf 59,95 euro maar dan gaf ik eigenlijk bijna 15% korting op die bestelling, naast alle andere acties en de loyalty waar je ook 5% korting spaart. Dan blijft er natuurlijk maar heel weinig winst over en ik zou toch nog graag mijn webshop wat willen houden.
 
Dus denk je! Amai die timi die durft nogal veel verzending vragen ... 
 
Dit betaal ik zelf per pakje:
 
- Verzenden naar een thuisadres 5,93 euro excl. BTW
- afgifte in postkantoor per pakje (ja ja daar moet ik ook voor betalen) 0,75 euro excl.btw
- komen ze 't ophalen komt t ongeveer op een 0,50 euro per pakje excl. btw
- de helft van de tijd dozen en papiersnippers of bubbelplastiek (ik probeer zoveel mogelijk te hergebruiken van mijn leveringen, vandaar de helft van de tijd)
- plakband
- adreslabels
- flyer 
 
Dus dat is een stukje meer dan dat ik doorreken aan mijn klanten.
 
Tips voor wie het toch te duur vindt:
- bestel in de webshop en kies voor gratis afhalen in de winkel (als je niet te ver woont)
- kom langs en shop in de winkel (als je niet te ver woont)
 
Ondertussen blijf ik voor jou en al wie jij liefhebt de leukste items en accessoires en kadootjes zoeken en pak ik die cadeautje met heel liefde gratis voor jou in ♥
 
Ik hoop op jouw begrip X
 Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »