weetjeswoensdag! - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Weetjeswoensdag! En mijn lievelingseten is ....

Weetjeswoensdag! En mijn lievelingseten is ....

weetjeswoensdag 
 
Eén van de dingen dat ik het liefste doe, is lekker eten! Niets speciaals! Gewoon eten: frietjes, bokes met krabsla, een sandwichke met kaas, een groene appel, een chocotoff, een stukje zalm, een steakske, een pim's koekje met appelsien, kip aan spit, wat chipjes, ovenhapjes, ...
 
Maar wat is echt mijn allerlievelingseten? Iets wat ik elke dag zou kunnen eten of wel 2 keer op een dag ... (ma da doe ik ni ze! Of t moet zijn 's nachts na een avondje stappen, koud met een vork uit de kom ... jammie)
 
trrrrrrrr ... spaghettiiiiiiiiiiiii dat eet ik echt het allerliefste ... mmmmm
 
Zeg eens! Wat is jouw lievelingseten?
 

Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »