titatimi - printable - bundel kamppost - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt

Op 18-19-20 juli is de winkel gesloten! Plaats je een bestelling in de webshop op 18-19-20-21-22 juli dan maak jij kan op 1 van de 4 cadeaubonnen twv 25 euro

"Check zeker het mapje oorbellenfestival! Meer dan 100 paar oorbellen aan 6 euro per paar"

titatimi - printable - bundel kamppost

€4,95
Geen inspiratie om zelf een hele brief naar of van kamp te schrijven? Dan zijn er deze titatimi printables! OPGELET! Dit is een digitaal product!
86 in stock
Verzenddagen? Dagelijks
Kadootje maken? Duid dit aan voor het afrekenen

Met deze printable ontvang je een digitaal bestand om zelf de printen, direct na afrekenen in je mailbox! Jij krijgt dus GEEN fysiek product.

Kampbrief en Pictogrammen Printables

Maak kampavonturen nog leuker en eenvoudiger met onze handige printables! Speciaal ontworpen voor zowel kinderen als ouders die wat extra hulp kunnen gebruiken bij het schrijven van kampbrieven. Deze printables zijn ideaal voor iedereen die inspiratie mist of gewoon iets praktisch en leuks wil gebruiken.

Inhoud van de set:

 1. Kampbrief Printable (1x A4): Een invulbare kampbrief op A4-formaat. Perfect om alle avonturen, verhalen en ervaringen tijdens het kamp te delen met familie en vrienden. Met voorgedrukte vragen en ruimte voor persoonlijke notities, is het schrijven van een kampbrief nog nooit zo makkelijk geweest.

 2. Pictogrammen Briefjes van Kamp naar Huis (1x A4 met 4 A6 briefjes): Deze printable bevat vier A6 briefjes op één A4-pagina met pictogrammen die kinderen eenvoudig kunnen aanduiden. Hiermee kunnen ze snel en gemakkelijk laten weten hoe hun dag is geweest, wat ze hebben gedaan, en hoe ze zich voelen zonder veel te hoeven schrijven.

 3. Pictogrammen Briefjes van Huis naar Kamp (1x A4 met 4 A6 briefjes): Deze printable bevat vier A6 briefjes op één A4-pagina met pictogrammen die ouders kunnen gebruiken om een berichtje mee te sturen naar hun kind op kamp. Hiermee kunnen ze snel en gemakkelijk hun liefde, steun en kleine berichtjes overbrengen zonder lange brieven te hoeven schrijven.

Waarom deze printables?

 • Eenvoudig in gebruik: Perfect voor kinderen en ouders die moeite hebben met schrijven of gewoon iets snels willen gebruiken.
 • Creatief en interactief: De pictogrammen maken het leuk en makkelijk om boodschappen over te brengen.
 • Praktisch formaat: De A6 briefjes zijn ideaal om mee te geven of op te sturen, en de A4 kampbrief biedt voldoende ruimte voor persoonlijke verhalen.

Breng een glimlach op het gezicht van je kind en zorg ervoor dat ze zich verbonden voelen, waar ze ook zijn. Onze printables zijn de perfecte manier om de communicatie tijdens kamp soepel en plezierig te laten verlopen.

Zo gebruik je de printables:
 • print de maaltijdplanners uit, kies voor het A4 of A5 formaat (1 of 2 pag's op 1 blad)
 • uitknippen of snijden
 • tijd om in te vullen

Dit krijg je in je mailbox:

 • Je ontvangt automatisch een PDF-bestand via je mail en een downloadlink
 • verschillende A4-pagina's om zelf te printen
 • ingevuld of aangekocht? Post een foto op sociale media en gebruik de hashtag #titatimiprintable

Let op:

- Dit digitale bestand mag NIET commercieel gebruikt worden op welke manier dan ook!
- De printables zijn en blijven eigendom van titatimi en kunnen enkel en alleen gebruikt worden voor eigen gebruik.
- Deze digitale download kan NIET geruild worden!


Verzending!
- Enkel printables? Dan hoef je geen verzending te betalen, de printables komen direct in je mailbox na betaling.
- Kies je nog andere items die wel moeten verzonden worden? Dan kies je voor verzending met Bpost naar thuisadres of postpunt.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »