De "nieuwe" openingsuren bevallen mij wel! - titatimi
Kadootjes en accessoires voor jezelf en al wie jij liefhebt
Ik heb het gevoel dat het nu voor echt goed zit!

Ik heb het gevoel dat het nu voor echt goed zit!

Eind 2022 ben ik een beetje over mijn grenzen gegaan! Werken werken werken ... en op zich vind en vond ik dat meer dan ok. Maar ik behaalde mijn doel helemaal niet in 2022.

Toen besliste ik eind februari om het helemaal anders aan te pakken en mijn hart echt te volgen!

Lees hier mijn verhaal van toen!

Kort samengevat!

Ik ging voor groei van mijn webshop en de winkel minder dagen open.

Na 6 weken waarvan 3 weken op de sukkel met ziek te zijn en verkoudheden ... typisch!! Ben ik er nu van overtuigd dat het een goeie beslissing is geweest!

Ik voel me vrij! Ik heb tonnen energie en mijn hoofd zit vol leuke ideetjes voor titatimi! Zowel voor de winkel als de webshop. Want mij niet verkeerd begrijpen! Ik hou enorm van in de winkel te staan, babbeltjes te slaan, alles mooi te zetten, cadeautjes inpakken, jou meehelpen kiezen, ... 

Ik heb terug rust gevonden (in mijn hoofd) want dat is met mijn ADD toch wel een "dingetje"

titatimi is mijn passie, mijn droom en die wil ik nog jaren kunnen doen! Op mijn manier, zonder te denken wat anderen ervan denken of vinden. Op deze manier kan ik het wel heel lang volhouden volgens mij! Ik wil niet met personeel werken, ik wil genoeg tijd voor mijn huishouden, ik wil leuke dingen doen met de mensen die ik liefheb naast werken aan en in titatimi. Ik zeg nu werken maar het voelt opnieuw niet meer als werken ... en dat voelde de laatste maanden van 2022 toch wel weer even anders en dat mocht niet gebeuren!

Dus lieve klanten en volgers, de openingsuren:

maandag GESLOTEN

dinsdag 13u -17u

woensdag 10u -17u

donderdag 13u -17u

vrijdag 10u -17u

zaterdag 10u -17u

zondag GESLOTEN

De webshop is 7/7 open en pakjes worden elke weekdag dagelijks verzonden.

vragen?

[email protected]


Laat een reactie achter


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »